NYARALNI SZERETNE HÍVJON BÁTRAN MEGKERESSÜK A LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT
FORRÓDRÓT 06 20 9215331

2 napos kirándulás Zágráb-Plitvicei-tavak***

Horvátország > Plitvicei-tavak > Plitvicei-tavak

27.900 HUF-tól / fő/ éj

Szállás információk

Szállás típusa: Szálloda ***
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Busz

Az ár tartalmazza:
1 éjszakai szállást félpanzióval, az autóbusz és az idegenvezető költségét

Az ár nem tartalmazza:
belépődíjakat (Plitvicei-tavak belépő: 130 kuna), a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, a sztornó biztosítást, amelyek irodánkban megköthetőek

Részletek

Előfoglalási ár március 31.-ig: 27.900,-Ft/Fő/éj/félpanzió

2018. április 28-29.

Program:

1. nap: Indulás hajnalban Budapestről a Hősök teréről, majd érkezés Zágrábba a déli órákban, ahol megtekinthetik a város nevezetességeit, többek között a Szent Márk templomot az óvárosban.
Séta a közeli Bánok palotájához, ami ma elnöki rezidencia. Ha az idő engedi, felmászhatnak a közeli történelmi Lotrščak toronyba, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Zágrábra. Szakítások Múzeuma nyílt a városban, akinek van kedve ellátogathat a múzeumba. Belépő: 40 kuna/fő.
Ebédelési lehetőség a városban, majd továbbutazás Slunjba, ahol a település várának romjaival és a kis vízesésekre épült vízimalmokkal ismerkedhetnek meg.
Este érkezés Licko Petrovo Seloba a szállodába, majd vacsora. A szálloda 10 km-re található a Plitvicei-tavaktól.

2. nap: Reggeli után indulás a Plitvicei-tavakhoz. A Plitvicei-tavak Európa egyik legszebb látványossága, mely egy erdős hegyek által körülvett völgyben terül el. A Nemzeti Park tizenhat nagyobb és két kisebb, lépcsőzetesen elhelyezkedő tavát 92 vízesés köti össze. Előreláthatólag 15 órakor indulás vissza Magyarországra, érkezés a késő esti / éjszakai órákban.

Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: reggeli és menüválasztásos vacsora
Szállás: Hotel Plitvicka Jezera***

Részvételi díj március 31.-ig: 27.900 Ft/fő, amely tartalmazza az 1 éjszakai szállást félpanzióval, az autóbusz és az idegenvezető költségét.
Az ár nem tartalmazza: belépődíjakat (Plitvicei-tavak belépő: 130 kuna), a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, a sztornó biztosítást, amelyek irodánkban megköthetőek.

Egyágyas felár: 5000.-Ft/fő
Storno biztosítás:1.000.-Ft/Fő
Kedvezményes BBP biztosítás:1000.-Ft/fő

Tervezett menetrend:
oda:
Budapest, Hősök tere 0230
Székesfehérvár, M7 és 62-es út kereszteződése, Shell benzinkút, 0345
Dunaújváros, Tesco parkoló, 0430
Szekszárd, 6-os főút Sió Csárda, 0530
Pécs, Tesco parkoló, Makay István út, 0700
Kaposvár, Tesco parkoló, 0815
Nagykanizsa, Tesco parkoló, 0930

 

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni. Vagy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

Autóbuszaink műszaki állapota és felszereltsége megfelel a hatályos előírásoknak. Autóbuszainkon biztonsági öv, poroltó, ablaktörő kalapács, és a tetőn vészkijáratok találhatóak, melyek használatáról utasaink indulás előtt felvilágosítást kapnak.

 

-