ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY MÁRCIUS 31-IG! 10% KEDVEZMÉNYT ADUNK MINDEN EGYÉNI HORVÁTORSZÁGI UTAZÁSAINKBÓL. VÁLASSZON, UTAZZON,HÍVJON! 06 20 9215331

Festőkurzus és szeptemberi nyaralás Opatijában! **

A patinás épületekkel rendelkező Opatiját, vagy magyar és olasz nevén Abbáziát a horvát Monte Carloként, vagy épp az Adria Nizzájaként emlegetik. Az elsőként horvát nyaralóhelyként felfedezett város a luxusnyaralások kedvelőinek pompás választása lehet. Opatiját mindig is az arisztokrácia légköre lengte be: itt nyaraltak az Osztrák-Magyar Monarchia gazdag arisztokratái, akik elegáns villákat építettek, amelyek ma fantasztikus luxusszállodaként működnek, és meghatározzák a város arculatát.

Horvátország > Kvarner-öböl > Opatija

89.000 HUF-tól / fő

Szállás információk

Szállás típusa: Szálloda **
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Busz

Az ár tartalmazza:
szállást kétágyas szobákban 4 éjszakára, félpanziós ellátást, autóbusz költségét

Az ár nem tartalmazza:
Üdülőhelyi díj: 1.800,-Ft/fő
Egyágyas felár: 25.000,-Ft/fő
Kötelező utasbiztosítás, mely befizetéskor megköthető, illetve meglétét igazolni kell.

Részletek

Tölts velünk pár napot az Adria Nizza-jaként is ismert Opatijában, a Kvarner-öböl leghíresebb és legexkluzívabb üdülőhelyén! Szeptemberben legvarázslatosabb az idő egy tengerparti nyaraláshoz és ezzel egybekötött alkotótáborhoz.

2018.09.09-13. 5 nap/4 éjszaka

AKCIÓS ÁR RÉGI SZÁRNYBAN 60.000.-FT

 
Utazás módja: busz
Szállás: Hotel Opatija**
Ellátás: svédasztalos félpanzió  
Utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy plasztik kártyás személyi igazolvány
Horvátország hivatalos fizetőeszköze: Horvát Kuna

Tervezett menetrend: 
Budapest: Műjégpálya előtti parkoló
Székesfehérvár:  Shell kút autópálya M7 és 62-es út kereszteződése, Shell benzinkút
Siófok: Tesco parkoló 
Nagykanizsa: Tesco parkoló
 

Program:
Indulás reggel 6 órakor Budapestről, többszöri pihenő után megérkezés a szállodába. Délután szabad program, vacsora a szállodában.  A festőkurzus résztvevőivel már az első napon kimegyünk a partra és vázlatolunk.
Szállásunk a Hotel Opatija**-ban lesz, /a szobák kettő órától foglalhatóak el/  ami a város szívében, a strandtól és a híres Lungomare sétánytól is mindössze pár perces sétára található. A hotelből csodálatos kilátás nyílik a tengerre. 

2-5.nap:  Az alkotótábor részvevőinek félnapos festőkurzus, hisz a hely ontja a szebbnél szebb vászonra kívánkozó témákat. A kísérőknek szabadprogram. strandolás, séta Opatijában.

5. nap: a szobákat 10 óráig el kell hagyni, délelőtt fakultatív program. Délután indulás haza többszöri pihenővel, hazaérkezés a késő esti órákban. 
 

Részvételi díj:
89 000,-Ft/fő: régi szárnyban található kétágyas szobában - tengerre néző szobák

99 000,-Ft/fő: új szárnyban található kétágyas szobában - tengerre néző, balkonos, klímás szobák

Festőkurzus: 13.000,-Ft/fő - Simon M. Veronika számlájára utalandó 

A festőkurzuson akvarell technikával festünk, papírra, festő lapra és vászonra.
A részletes festészeti programot és az anyag szükségletet külön megküldjük.

Jelentkezéskor utalni kell a kurzusdíj felét, majd szeptember 1-ig a teljes összeget: Enyedi Béláné Simon M. Veronika OTP 11773360-07949157 számra,
(a megjegyzés rovatban a jelentkező nevét kell beírni és azt, hogy „Jelentkező neve/Helyszín/ kurzus neve ” )

Mivel a jelentkező helyét fenn kell tartanunk, - beregisztrálás esetén,- ha időközben kiderül, hogy nem tud jönni, akkor a regisztrációs díjat nem tudjuk visszaadni, de 3 hónapon belül egy másik kurzusba beszámítjuk!
 

Kézi és úti poggyász szabályozás, méret és súlykorlátozás a Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer bevezetése miatt:
Kézipoggyászként az autóbusz utasterébe súlya vagy mérete miatt csak olyan tárgy vihető fel, mely méretében, jellegében és súlyában nem akadályozza a biztonságos utazás körülményeit, feltételeit. Kézipoggyász méretét és súlyát illetően biztonságosan elhelyezhető az utas ülések feletti kalaptartón vagy a lábtérben. A biztonságos és kényelmes utazás érdekében az ülések alatt és a lábtérben csak szükség esetén helyezhető el poggyász.
Az utasok kézipoggyászként, személyenként egy darab kisméretű táskát (pl. kézitáska, laptoptáska stb.,) vihetnek fel az utastérbe, mely kézipoggyász biztonságosan elhelyezhető az autóbusz kalaptartóján.
Kézi és útipoggyászként nem szállítható olyan tárgy, amely méreténél vagy súlyánál fogva az autóbuszban erre kijelölt helyen nem helyezhető el, súly vagy méretkorlát tekintetében a szabályozáson túlmutat valamint a többi utas egészségében, testi épségében, ruházatában, kézipoggyászában kárt okozhat.
Csomagtérben lehelyezett poggyászként személyenként maximum 15 kg súlyú poggyász helyezhető el.
A fenti súly korlátozások az utazás egész időtartamára nézve kötelező érvényűek!Az utasonként engedélyezett poggyászsúly megosztása vagy elosztása több utastárs esetében nem engedélyezett, még az azonos foglaláson együtt utazó csoport esetén sem.Karton ásványvízeket nem helyezünk be a busz csomagtérbe sem. Megértésüket köszönjük!

 

-