PORECS HOTEL DELFIN AUTÓBUSSZAL 81.900.-FT/FŐ!!! HÍVJON BENNÜNKET A LEGJOBB AJÁNLATOKÉRT BÁRHOVA IS SZERETNE UTAZNI! 06 20 9215331

Kirándulás Dél-Olaszországban Nápolyi-öböl – Amalfi-part – Capri***

Olaszország > Nápoly > Nápoly

89.900 HUF-tól / fő

Szállás információk

Szállás típusa: Szálloda ***
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Busz

Az ár tartalmazza:
az utazást, szállást, a csoportvezetést

Az ár nem tartalmazza:
Az ár nem tartalmazza a belépődíjakat, idegenforgalmi adót és az utasbiztosítást!
A belépők ára 2018. június közepén:
Salerno-Amalfiba-Positano-Salerno hajó 27 EUR
Vezúvra shuttle busz 10 EUR
Vezúv 10 EUR
Herculaneum 11 EUR
Nápoly-Capri-Nápoly hajó 40 EUR
hajókirándulás Capri körül 18 EUR
Caprin a minibusz 12 EUR
San Michele villa 8 EUR
Augustus kert 1 EUR

Részletek

Kirándulás Dél-Olaszországban

Nápolyi-öböl – Amalfi-part – Capri

2018. szeptember 26-október 01. (6 nap)

 


Program:

1. nap, szeptember 26.: Budapest: indulás 12:00-kor. Éjszaka a buszon.

2. nap, szeptember 27.: Reggel érkezés Salernoba, onnan hajókirándulás Amalfiba, az egykori hajós köztársaság központjába (szabadprogram keretében látogatás a Szent András Dómba, séta a szűk utcás óvárosban, majd strandolási lehetőség). – Hajózás tovább Positanoba, amelynek festői házai a tengerpartról a meredek sziklafalra húzódnak fel. Szépsége miatt az 1000 képeslap városaként is emlegetik a települést, amely az UNESCO Világörökségének része.

3. nap, szeptember 28.: Vezúv, amely az európai szárazföld egyetlen aktív vulkánja (rövid gyalogtúra a kráter peremére). – Herkuláneum, az i.u. 79-ben elpusztított tengerparti város romjai magyar nyelvű idegenvezetéssel, amely sűrítve bemutatja a római kori kisváros mindennapjait. – Nápoly, Dél-Olaszország nem hivatalos fővárosa, mely a pizza szülőföldje a Vezúv tövében. Magyar nyelvű idegenvezetéssel áttekintjük a várost, a főbb épületeket, és belekóstolhatunk a mediterrán város sikátoros hangulatába.

4. nap, szeptember 29.: Nápolyból utazás hajóval a Caprira, egész napos kirándulásra magyar nyelvű idegenvezetéssel: hajókirándulás Capri szigete körül, majd a kikötőből mini buszokkal közlekedünk a szigeten. – Anacapri (látogatás Axel Munthe svéd orvos villájában, a San Michele villában). – Capri (séta a városban, ill. Augustus kertjének meglátogatása, ahonnét gyönyörű kilátás tárul elénk a Fraglione sziklákra).

5. nap, szeptember 30.: Délelőtt indulás haza, egész napos utazás. Útközben teszünk egy rövid megállót Cortonaban, mely a "Napsütötte Toszkána" című regény egyik fő helyszíne (séta az etruszkok által alapított városban). Éjszaka a buszon.

6. nap, október 01.: Érkezés Budapestre a hajnali/reggeli órákban.

 

Utazás: légkondicionált autóbusszal, 2 sofőrrel

Étkezés: 3 reggeli

Szállás: 3 éjszaka ***hotelben, Nápoly és Pompei között, In Torre del Greco körzetben.

Ár: 89.900 Ft/fő (44 utas esetén), amely tartalmazza az utazást, szállást, a csoportvezetést.

Az ár nem tartalmazza a belépődíjakat, idegenforgalmi adót és az utasbiztosítást!

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással!

 Irodánkban EUB baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megköthető!

Kézi és úti poggyász szabályozás, méret és súlykorlátozás a Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer bevezetése miatt:
Kézipoggyászként az autóbusz utasterébe súlya vagy mérete miatt csak olyan tárgy vihető fel, mely méretében, jellegében és súlyában nem akadályozza a biztonságos utazás körülményeit, feltételeit. Kézipoggyász méretét és súlyát illetően biztonságosan elhelyezhető az utas ülések feletti kalaptartón vagy a lábtérben. A biztonságos és kényelmes utazás érdekében az ülések alatt és a lábtérben csak szükség esetén helyezhető el poggyász.
Az utasok kézipoggyászként, személyenként egy darab kisméretű táskát (pl. kézitáska, laptoptáska stb.,) vihetnek fel az utastérbe, mely kézipoggyász biztonságosan elhelyezhető az autóbusz kalaptartóján.
Kézi és útipoggyászként nem szállítható olyan tárgy, amely méreténél vagy súlyánál fogva az autóbuszban erre kijelölt helyen nem helyezhető el, súly vagy méretkorlát tekintetében a szabályozáson túlmutat valamint a többi utas egészségében, testi épségében, ruházatában, kézipoggyászában kárt okozhat.
Csomagtérben lehelyezett poggyászként személyenként maximum 15 kg súlyú poggyász helyezhető el.
A fenti súly korlátozások az utazás egész időtartamára nézve kötelező érvényűek!Az utasonként engedélyezett poggyászsúly megosztása vagy elosztása több utastárs esetében nem engedélyezett, még az azonos foglaláson együtt utazó csoport esetén sem.Karton ásványvízeket nem helyezünk be a busz csomagtérbe sem. Megértésüket köszönjük!

-