ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNYEK 5-20% KEDVEZMÉNY HÍVJON BENNÜNKET 20 9 215331 VILÁGRA SZÓLÓ AKCIÓK!! ISTRIA 94 WORLD TOURS

Séták két kontinens határán****

Törökország > Isztambul > Isztambul

81.900 HUF-tól / fő

Szállás információk

Szállás típusa: Szálloda ****
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Repülő

Az ár tartalmazza:
(legalább 26 utas esetén),
két isztambuli reptéri transzfert,
szállást,
3 reggelit
magyar nyelvű csoport- és idegenvezetést.

Az ár nem tartalmazza:
magyarországi transzfereket,
repülőjegyet Budapestről Isztambulba,
fel nem sorolt étkezéseket,
belépődíjakat,
fakultatív boszporuszi hajókirándulást, idegenforgalmi adót,
utasbiztosítást és az egyéb személyes kiadásokat!

Részletek

Isztambul

Séták két kontinens határán

2019. november 14-17.

 

1. nap: Budapest: indulás menetrendszerinti repülővel Törökországba, Isztambulba. Transzferrel elindulunk a belvárosba a szállásunk felé. Útközben megállunk a város egyik legszebb panorámáját nyújtó kilátójánál, a szerelmesek dobjának nevezet helyen. Kultikus és történelmi jelentőséggel bíró helyen megtekintjük a város látképét, majd egy igazi török teával átadjuk magunkat a török vendégszeretetnek. Szállásfoglalás, majd esti lazulós séta a város esti titkaival vacsorázási lehetőséggel.

2. nap: A reggeli után az egykori Hippodromhoz látogatunk el, mely gyülekezési helyként szolgált. Emellett meglátogatjuk a káprázatos Kék Mecsetet, melyet az iszlám világ kiemelkedő szent helyeként tartanak számon. Jellegzetessége, hogy egyedülálló módon hat minarettel rendelkezik. Következik a Hagia Sophia, az 537-ben felszentelt Isteni Bölcsesség Temploma, amelyet bizánci építészet csúcsának tartanak. Kalandozunk a keresztes lovagok és a Romai birodalom titkaiba. Ebédelési lehetőség, majd felkeressük a Topkapi palotát, mely évszázados méltóságában a Szeráj-csúcsról tekint le, az Aranyszarv-öböl, és a Márvány-tenger között. Falai között szultánok éltek. A szeráj ma is az egykori oszmán birodalom erejét sugározza, és kincseit őrzi. Lehetőségünk adódik élvezni az elsüllyedt palota titkait, aztán betekintünk az Egyiptomi Bazárba, ahol a fűszerek illatai varázsolnak el minket. Este vacsorázási lehetőség szabadprogram keretében.

3. nap: Reggeli után indulás a Dolmabahçe palotához ahol egy varázslatos időutazás keretében megtekinthetjük a kelet és nyugati kultúra csodás építészeti remekét. Ebédelési lehetőség, majd a nagy bazárhoz vesszük az irányt, ahol elveszhetünk az egyik legnagyobb bazárban, amelyben közel 1200 üzlet van nyitva. Az esti órákban egy fakultatív boszporuszi hajókirándulásra van lehetőség, ahol a naplementében csillogó minareteket és a város legszebb nevezetességeit láthatjuk a hajóról. Este szabadprogram vacsorázási lehetőséggel.

4. nap: Reggeli után vásárlási lehetőség a nagy bazárban, majd a szálloda elhagyása. Ebédelési lehetőség, majd délután transzfer a repülőtérre, s indulás Budapestre menetrendszerinti járattal.
 

Utazás: repülővel, transzfer légkondicionált autóbusszal, ill, a városban esetleg tömegközlekedéssel

Étkezés: 3 reggeli

Szállás: 3 éjszaka 4*-os hotelben, 2 fő/szoba elhelyezéssel az óvárosban.
 

Részvételi díj:  81.900 Ft/fő (legalább 26 utas esetén), amely tartalmazza a két isztambuli reptéri transzfert, a szállást, 3 reggelit és a magyar nyelvű csoport- és idegenvezetést.
 

Az ár nem tartalmazza a magyarországi transzfereket, repülőjegyet Budapestről Isztambulba, a fel nem sorolt étkezéseket, a belépődíjakat, fakultatív boszporuszi hajókirándulást, az idegenforgalmi adót, az utasbiztosítást és az egyéb személyes kiadásokat!

 

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni, akár csoportos kedvezménnyel is, vagy egy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

 

-