PORECS HOTEL DELFIN AUTÓBUSSZAL 81.900.-FT/FŐ!!! HÍVJON BENNÜNKET A LEGJOBB AJÁNLATOKÉRT BÁRHOVA IS SZERETNE UTAZNI! 06 20 9215331

2 napos kirándulás Zágráb-Plitvicei-tavak***

Horvátország > Plitvicei-tavak > Plitvicei-tavak

32.000 HUF-tól / fő/ éj

Szállás információk

Szállás típusa: Szálloda ***
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Busz

Az ár tartalmazza:
1 éjszakai szállást félpanzióval, az autóbusz és az idegenvezető költségét

Az ár nem tartalmazza:
üdülőhelyi díjat, belépődíjakat (Plitvicei-tavak belépő: 130 kuna), a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, a sztornó biztosítást, amelyek irodánkban megköthetőek

Részletek

A májusi időpontunk megtelt!
Jelenleg várólistára tudjuk felveni az utasokat!


2019. május 11-12.
Kedvezményes ár: 32.000 Ft/fő
 

Program:

1. nap: Indulás hajnalban Budapestről a Hősök teréről, majd érkezés Zágrábba a déli órákban, ahol megtekinthetik a város nevezetességeit, többek között a Szent Márk templomot az óvárosban.
Séta a közeli Bánok palotájához, ami ma elnöki rezidencia. Ha az idő engedi, felmászhatnak a közeli történelmi Lotrščak toronyba, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Zágrábra. Szakítások Múzeuma nyílt a városban, akinek van kedve ellátogathat a múzeumba. Belépő: 40 kuna/fő.
Ebédelési lehetőség a városban, majd szabadprogram.
Este érkezés Licko Petrovo Seloba a szállodába, majd vacsora. A szálloda 10 km-re található a Plitvicei-tavaktól.

2. nap: Reggeli után indulás a Plitvicei-tavakhoz. A Plitvicei-tavak Európa egyik legszebb látványossága, mely egy erdős hegyek által körülvett völgyben terül el. A Nemzeti Park tizenhat nagyobb és két kisebb, lépcsőzetesen elhelyezkedő tavát 92 vízesés köti össze. Előreláthatólag 15 órakor indulás vissza Magyarországra, érkezés a késő esti / éjszakai órákban.

Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: reggeli és menüválasztásos vacsora
Szállás: Hotel Plitvicka Jezera***

Részvételi díj  32.000 Ft/fő, amely tartalmazza az 1 éjszakai szállást félpanzióval, az autóbusz és az idegenvezető költségét.
Az ár nem tartalmazza: üdülőhelyi díjat, belépődíjakat (Plitvicei-tavak belépő: 170 kuna), a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, a sztornó biztosítást, amelyek irodánkban megköthetőek.

Üdülőhelyi díj: 1.500 Ft/fő
Egyágyas felár: 5000.-Ft/fő
Storno biztosítás:1.000.-Ft/Fő
Kedvezményes BBP biztosítás:1000.-Ft/fő

Tervezett menetrend:
oda:
Budapest, Hősök tere 0230
Székesfehérvár, M7 és 62-es út kereszteződése, Shell benzinkút, 0345
Dunaújváros, Tesco parkoló, 0430
Szekszárd, 6-os főút Sió Csárda, 0530
Pécs, Tesco parkoló, Makay István út, 0700
Kaposvár, Tesco parkoló, 0815
Nagykanizsa, Tesco parkoló, 0930

 

Az útvonal és az indulási időpont tájékoztató jellegű, Pécset mindenképpen érinti az útvonal, indulás előtt, attól függően, hogy melyik városban hány utas száll fel, változhat az útvonal Pécsre. Ez az oda- és visszaútra is vonatkozik,az utazás ideje az átlagosnál hosszabb,kérjük, ezt mindenképpen vegyék figyelembe, és a jelentkezés előtt tájékozódjanak értékesítőinknél!

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni. Vagy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

Autóbuszaink műszaki állapota és felszereltsége megfelel a hatályos előírásoknak. Autóbuszainkon biztonsági öv, poroltó, ablaktörő kalapács, és a tetőn vészkijáratok találhatóak, melyek használatáról utasaink indulás előtt felvilágosítást kapnak.

Kézi és úti poggyász szabályozás, méret és súlykorlátozás a Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer bevezetése miatt:
Kézipoggyászként az autóbusz utasterébe súlya vagy mérete miatt csak olyan tárgy vihető fel, mely méretében, jellegében és súlyában nem akadályozza a biztonságos utazás körülményeit, feltételeit. Kézipoggyász méretét és súlyát illetően biztonságosan elhelyezhető az utas ülések feletti kalaptartón vagy a lábtérben. A biztonságos és kényelmes utazás érdekében az ülések alatt és a lábtérben csak szükség esetén helyezhető el poggyász.
Az utasok kézipoggyászként, személyenként egy darab kisméretű táskát (pl. kézitáska, laptoptáska stb.,) vihetnek fel az utastérbe, mely kézipoggyász biztonságosan elhelyezhető az autóbusz kalaptartóján.
Kézi és útipoggyászként nem szállítható olyan tárgy, amely méreténél vagy súlyánál fogva az autóbuszban erre kijelölt helyen nem helyezhető el, súly vagy méretkorlát tekintetében a szabályozáson túlmutat valamint a többi utas egészségében, testi épségében, ruházatában, kézipoggyászában kárt okozhat.
Csomagtérben lehelyezett poggyászként személyenként maximum 15 kg súlyú poggyász helyezhető el.
A fenti súly korlátozások az utazás egész időtartamára nézve kötelező érvényűek!Az utasonként engedélyezett poggyászsúly megosztása vagy elosztása több utastárs esetében nem engedélyezett, még az azonos foglaláson együtt utazó csoport esetén sem.Karton ásványvízeket nem helyezünk be a busz csomagtérbe sem. Megértésüket köszönjük!

Ajánlatkérés

Plitvicei kirándulás 2 nap: Autóbusszal

-