BLACK FRIDAY 25 % KEDVEZMÉNY HORVÁTORSZÁGI AJÁNLATOKBÓL HÍVJON BENNÜNKET 20 9 215331 VILÁGRA SZÓLÓ AKCIÓK!! ISTRIA 94 WORLD TOURS

Bosznia - Hercegovina - Dél Dalmácia ***

Bosznia és Hercegovina > Bosznia és Hercegovina > Sarajevo

65.000 HUF-tól / fő

Szállás információk

Szállás típusa: Szálloda ***
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Busz

Az ár tartalmazza:
az utazást, szállást félpanzióval és csoportvezetést

Az ár nem tartalmazza:
a belépődíjakat, az idegenforgalmi adót és az utasbiztosítást

Részletek

BOSZNIA-HERCEGOVINA – DÉL-DALMÁCIA
Az iszlám és kereszténység találkozása

2019. szeptember 19-24.

Kedvezményes ár  65.000 Ft/fő 


0. nap: Indulás szeptember 19-án Budapestről 21:00-kor,…

1. nap: …majd Pécsről szeptember 20-én 00:15-kor. Utazás Horvátországon keresztül Bosznia-Hercegovinába: – Szarajevo /mecsetek, dzsámik, katedrális, Latin-híd, amely Ferenc Ferdinánd trónörökös elleni merénylet helyszíne; séta a keleti bazárban. Látogatás a szarajevói sörgyár sörözőjébe/. – Utazás végig a Neretva völgyében, csodálatos panorámával. – Rövid megálló Jablanicaban /a Neretvai-csata helyszíne és emlékhelye/. – Szállás Neumban, a bosnyák korridor tengerparti városában.

2. nap: Dubrovnik az UNESCO Világörökség része /fakultatív séta az 1940 m hosszú városfalon a hatalmas kétszintes Minčeta bástya érintésével, ill. Pile-kapu, ami az óváros legforgalmasabb bejárata, melyet Szt. Balázs őriz, Ferences kolostor és templom, Rektori Palota, Dominikánus kolostor és templom/. – Peljesac-félsziget: Ston /rövid séta a kisvárosban, ahol rátekintünk a kb.3500 méter hosszú védőfal és a sólepárlókra/. – Szállás Neumban.

3. nap: Blagaj /séta a Buna-forráshoz és a sziklafal tövében elhelyezkedő dervis kolostorhoz/ – Mostar /városnézés, a régi-új híd, bazár, muzulmán emlékek, majd rövid szabadprogram/ – Jajce /gyors esti pillantás a híres vízesésre, amelyet Csontváry is megfestet/. – Éjszaka utazás haza.

+1. nap: Érkezés Pécsre, ill. Budapestre a hajnali, reggeli órákban.

Szállás: *** hotelben, 2 ágyas elhelyezéssel
Étkezés: félpanzió (2 vacsora, 2 reggeli)
Utazás: autóbusszal

1 ágyas felár: 9.500 Ft/fő

Az ár nem tartalmazza a belépődíjakat, az idegenforgalmi adót és az utasbiztosítást!


Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni, vagy egy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

 

-