IRODÁNK RÉSZLEGESEN TART NYITVA, CSAK ELŐZETES BEJELENTKEZÉS ALAPJÁN FOGAD UTASOKAT. HÍVJON BENNÜNKET 06 20 9 215331 MINDENBEN SEGÍTÜNK!

Kirándulás:Nápolyi-öböl – Amalfi-part – Capri***

Olaszország > Nápoly > Nápoly

145.700 HUF-tól / fő

Szállás információk

Szállás típusa: Mobilház ***
Ellátás: Ellátás nélkül
Utazás módja: Busz

Az ár tartalmazza:
az utazást, szállást, a csoportvezetést.

Az ár nem tartalmazza:
a belépődíjakat, idegenforgalmi adót, klímaberendezés használatát és az utasbiztosítást!

Részletek

Kirándulás Dél-Olaszországban

Nápolyi-öböl – Amalfi-part – Capri

2019. július 12-21.

 

 

1. nap: Pécs: 20:00-kor indulás a DOMUS parkolóból a Nápoly környéki szállásra. Éjszaka a buszon.

2. nap: Késő délután érkezés a kempingbe, majd esti strandolás és pihenés a tengerparton a napnyugta látványával.

3. nap: Egész napos strandolás és pihenés a tengerparton.

4. nap: Hajókirándulás Salernoból Amalfiba, az egykori hajós köztársaság központjába (szabadprogram keretében látogatás a Szent András Dómba, séta a szűk utcás óvárosban, majd strandolási lehetőség). – Hajózás tovább Positanoba, amelynek festői házai a tengerpartról a meredek sziklafalra húzódnak fel. Szépsége miatt az 1000 képeslap városaként is emlegetik a települést, amely az UNESCO Világörökségének része. – Késő délután strandolás és pihenés a tengerparton a kempingben.

5. nap: Vezúv, amely az európai szárazföld egyetlen aktív vulkánja (rövid gyalogtúra a kráter peremére). – Herkuláneum, az i.u. 79-ben elpusztított tengerparti város romjai magyar nyelvű idegenvezetéssel, amely sűrítve bemutatja a római kori kisváros mindennapjait. – Nápoly, Dél-Olaszország nem hivatalos fővárosa, mely a pizza szülőföldje a Vezúv tövében. Magyar nyelvű idegenvezetéssel áttekintjük a várost, a főbb épületeket, és belekóstolhatunk a mediterrán város sikátoros hangulatába.

6. nap: Egész napos strandolás és pihenés a tengerparton.

7. nap: Nápolyból utazás hajóval a Caprira, egész napos kirándulásra magyar nyelvű idegenvezetéssel: hajókirándulás Capri szigete körül, majd a kikötőből mini buszokkal közlekedünk a szigeten. – Anacapri (látogatás Axel Munthe svéd orvos villájában, a San Michele villában). – Capri (séta a városban, ill. Augustus kertjének meglátogatása, ahonnét gyönyörű kilátás tárul elénk a Fraglione sziklákra).

8. nap: Egész napos strandolás és pihenés a tengerparton.

9. nap: Délelőtt indulás haza, egész napos utazás, éjszaka a buszon.

10. nap: Érkezés Pécsre a hajnali/reggeli órákban.

Utazás: légkondicionált autóbusszal, 2 sofőrrel

Étkezés: önellátással a mobilhomok jól felszeret, konyháiban

Szállás: Vilaggio Baiai Domizia Campingben 2 hálószobás mobilhomokban, 2 fő/szoba elhelyezéssel. A kemping Campania tartományban helyezkedik el közvetlenül a tengerparton, Casertától csupán 5 km-re, Nápolytól 74 km a Róma Nápoly közötti úton.

A komplexum területén, több önkiszolgáló étterem, pizzéria, 4 bár, továbbá fagylaltozó, kávézó (a fagylaltot és a süte-ményeket a helyszínen készítik), több szupermarket, hentes, zöldséges, bazár, dohánybolt, újságos, játékterem, mosoda, internet sarok, információs iroda, TV terem, kápolna és orvos várja a vendégeket.

Térítés ellenében a klímaberendezés használata a mobil home-ban kérhető.

Törölközőt és a mosogatáshoz szükséges eszközöket nem adnak a házhoz

Ár: 145.700 Ft/fő (48 utas esetén), amely tartalmazza az utazást, szállást, a csoportvezetést.

Az ár nem tartalmazza a belépődíjakat, idegenforgalmi adót, klímaberendezés használatát és az utasbiztosítást!

A belépők ára 2018-ban:

Salerno-Amalfiba-Positano-Salerno hajó:27 EUR

Vezúvra shuttle busz:10 EUR

Vezúv:10 EUR

Herculaneum:11 EUR

Nápoly-Capri-Nápoly hajó:40 EUR

hajókirándulás Capri körül:18 EUR

Caprin a minibusz:12 EUR

San Michele villa:8 EUR

Augustus kert:1 EUR

Idegenforgalmi adó:3 EUR/hét

 

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással!

 Irodánkban EUB baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megköthető!

 

Kézi és úti poggyász szabályozás, méret és súlykorlátozás a Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer bevezetése miatt:
Kézipoggyászként az autóbusz utasterébe súlya vagy mérete miatt csak olyan tárgy vihető fel, mely méretében, jellegében és súlyában nem akadályozza a biztonságos utazás körülményeit, feltételeit. Kézipoggyász méretét és súlyát illetően biztonságosan elhelyezhető az utas ülések feletti kalaptartón vagy a lábtérben. A biztonságos és kényelmes utazás érdekében az ülések alatt és a lábtérben csak szükség esetén helyezhető el poggyász.
Az utasok kézipoggyászként, személyenként egy darab kisméretű táskát (pl. kézitáska, laptoptáska stb.,) vihetnek fel az utastérbe, mely kézipoggyász biztonságosan elhelyezhető az autóbusz kalaptartóján.
Kézi és útipoggyászként nem szállítható olyan tárgy, amely méreténél vagy súlyánál fogva az autóbuszban erre kijelölt helyen nem helyezhető el, súly vagy méretkorlát tekintetében a szabályozáson túlmutat valamint a többi utas egészségében, testi épségében, ruházatában, kézipoggyászában kárt okozhat.
Csomagtérben lehelyezett poggyászként személyenként maximum 15 kg súlyú poggyász helyezhető el.
A fenti súly korlátozások az utazás egész időtartamára nézve kötelező érvényűek!Az utasonként engedélyezett poggyászsúly megosztása vagy elosztása több utastárs esetében nem engedélyezett, még az azonos foglaláson együtt utazó csoport esetén sem.Karton ásványvízeket nem helyezünk be a busz csomagtérbe sem. Megértésüket köszönjük!

 

 

 

-