BLACK FRIDAY 25 % KEDVEZMÉNY HORVÁTORSZÁGI AJÁNLATOKBÓL HÍVJON BENNÜNKET 20 9 215331 VILÁGRA SZÓLÓ AKCIÓK!! ISTRIA 94 WORLD TOURS

Arany háromszög Körutazás****

Egzotikus országok > Ázsia > India

199.000 HUF-tól / fő/6 éj

Szállás információk

Szállás típusa: Szálloda ****
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Repülő

Az ár tartalmazza:
Repülőjegyet budapesti indulással menetrend szerinti járatokkal, a körutazást légkondicionált járművel, a körutazást magyar nyelvű helyi idegenvezetéssel (az idegenvezető Delhiben várja a csoportot), a szállást kétágyas szobában helyi 4 csillagos szállodákban, a reggelis ellátást, valamint a repülőtéri transzfereket.

Az ár nem tartalmazza:
Repülőtéri illeték kb. 128.000 Ft/fő, az útlemondási biztosítás 1,5%, az indiai vízum 29.000 Ft/fő, a belépőjegyek a helyszínen kb. 95 USD/fő, borravaló, kamerázási és fényképezési engedélyek, ajánlott baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Részletek

India Arany Háromszög körutazás

8 nap / 6 éj

199.000,-

Indulási időpontok: 2019. január 17.

 

1. nap: Utazás Budapestről Indiába, átszállással.

2. nap: Kora reggel érkezés Delhi-be, transzfer a szállodába, csomagok elhelyezése. A szobákat 12:00 órától lehet elfoglalni. Városnézés Ó-Delhi-ben, melynek során megcsodálhatják kívülről az 1648-ban épített Vörös Erődöt, az egykori mogul hatalom jelképét. Nevét jellegzetes színű homokkőből épült falairól kapta. Felkeresik India legnagyobb mecsetjét, a Jama Masjid-ot. Ezután ellátogatnak Mahatma Gandhi emlékhelyéhez, a Raj Ghat-hoz. A városnézés Új-Delhi nevezetességeivel folytatódik. Ezt a negyedet angol gyarmatosítók tervezték és építették. Széles sugárutak, zöldellő parkok és elegáns épületek jellemzik. A XVI. században élt Humájun császár síremlékének felkeresése, az India Kapu, a Parlament, a Lakshminarayan templom megtekintése. Szállás Delhi-ben.

3. nap: Reggeli, majd ennek a délelőttnek a fő látványosságaként az impozáns Qutab Minar tornyot ejtik útba. A Hindusztán hetedik csodájaként ismert műemlék XI. századi mesterek remekműve. Délután továbbutazás Agra-ba (kb. 6 óra). Útközben rövid látogatás Krishna születési helyén, Mathura-ban. Szállás Agra-ban.

4. nap: Reggeli után a csoport felkeresi Agra két szentélyét, a XVI. századi erődöt és a Taj Mahal-t, melyet a szerelem emlékművének is mondanak. India talán leghíresebb épületén 1630-tól 22 éven át 20000 munkás dolgozott. Az Agra-i Erőd megtekintése után látogatás az Itmad-ud- Daulah és Akbar császár síremlékéhez. Szállás Agra-ban.

5. nap: Reggeli után utazás Jaipur-ba (kb. 6-7 óra). Útközben betérő a Világörökség részét képező Fatehpur Sikri-be, a „szellemvárosba”, mely a XVI. században a hatalmas Mogul Birodalom központja volt, majd teljesen elhagyták lakói. Itt található többek között Salim Christi sírja, mely a gyermektelen asszonyok zarándokhelye és az 1000 hívőt befogadó császári mecset. Szállás Jaipur-ban.

6. nap: Reggeli után Jaipur leghíresebb építményének, a csodálatos Amber Palotának meglátogatása. Az oda vezető utat elefántháton is megtehetik (helyszínen fizetendő). A palota épületei és termei lenyűgöző szépségűek. Egy fényképezés erejéig megtekintik a Hawa Mahal-t, az igazi keleti ízléssel épült Szelek Palotáját. A délutáni városnézés helyszíne a City Palace, a maharadzsa lakhelye, mely különlegesen szép ötvözete a mogul és a hindu stílus építészetének. Bejáratánál található az 1728-ban alapított obszervatórium, a Jantar Mantar, melynek precíz műszerei ma is használhatóak. Szállás Jaipur-ban.

7. nap: Reggeli után utazás Delhi-be (kb. 6 óra), délután szabadprogram, vásárlási lehetőség. Szállás Delhi-ben.

8. nap: Hajnalban transzfer a repülőtérre, hazaindulás. Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

 

A körutazás minimum 10 fő jelentkezése esetén indul.
 

UTAZÁS: Menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással.

SZÁLLÁS: 4 csillagos szállodákban (helyi besorolás).

ELLÁTÁS: Reggeli. Félpanzió kérhető felár ellenben.

IDEGENVEZETÉS: A magyar nyelvű idegenvezető Indiában, a repülőtéren fogadja az utasokat.

A részvételi díj tartalmazza: a repülőjegyet budapesti indulással menetrend szerinti járatokkal, a körutazást légkondicionált járművel, a körutazást magyar nyelvű helyi idegenvezetéssel (az idegenvezető Delhiben várja a csoportot), a szállást kétágyas szobában helyi 4 csillagos szállodákban, a reggelis ellátást, valamint a repülőtéri transzfereket.

A részvételi díjon felül fizetendő: a repülőtéri illeték kb. 128.000 Ft/fő, az útlemondási biztosítás 1,5%, az indiai vízum 19.000 Ft/fő, a belépőjegyek a helyszínen kb. 95 USD/fő, borravaló, kamerázási és fényképezési engedélyek, ajánlott baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Egyágyas felár : 69.000,- Ft

Félpanziós felár: 29.000,- Ft

 

-