BLACK FRIDAY 25 % KEDVEZMÉNY HORVÁTORSZÁGI AJÁNLATOKBÓL HÍVJON BENNÜNKET 20 9 215331 VILÁGRA SZÓLÓ AKCIÓK!! ISTRIA 94 WORLD TOURS

Szafari és tengerparti pihenés Kenyában

Egzotikus országok > Afrika > Kenya

870.000 -tól /

Szállás információk

Szállás típusa: Szálloda
Ellátás: Program szerint
Utazás módja: Egyéni

Az ár tartalmazza:
az összes transzfert Kenyában, szállást teljes ellátással a szafari alatt italok nélkül, belépőjegyeket a parkokba, a szafarit sofőrrel, aki egyben az idegenvezető, ásványvízfogyasztást az autóból a szafari alatt, a Mombasa-Nairobi repülőjegyet, a kenyai e-vízumot, a tengerparti hotelt félpanziós ellátással, vacsorát Nairobiban az utolsó este,

Az ár nem tartalmazza:
az egyéb italokat a szafari alatt és a különböző szállásokon, a fel nem sorolt étkezéseket, személyes kiadásokat, borravalókat, a nemzetközi repülőjegyek árát, utasbiztosítást,

Részletek

Szafari és tengerparti pihenés Kenyában magyar nyelvű biogeográfiai előadásokkal a helyszínen
2019. január 18-31.

 

 

1. nap: Indulás, ill. utazás menetrendszerinti repülővel, átszállással.

2. nap: Érkezés reggel Nairobiba a Jomo Kenyatta Nemzetközi Repülőtérre, majd utazás a Nakuru-tavi Nemzeti Parkhoz. A délután madármegfigyelés, mert a terület flamingók és más madarak százainak ad otthont. Szállás a Sentrim Elementaita Camp-ben.

3. nap: Reggel utazás a Masai Mara Vadrezervátumba, amely az egyik legismertebb park, s amelyet a tanzániai Serengeti határol. Délután meglátogatunk egy masai falut, ahol bepillantunk az őslakósok életébe. Délután még fakultatív programként lehetőség van hőlégballonnal lebegni a szavanna fölött. Szállás az Ashnil Mara Camp-ben.

4. nap: Az egész napot Masai Maran töltjük, ahol szinte minden látni kívánt állatfajt fellelhetünk. Itt évente kétszer a természet egyik legnagyszerűbb vándorlása tárul a szemünk elé, amikor milliónyi legelőt és vizet kutató gnú és zebra vonul a Masai Mara és a Serengeti között. Szállás az Ashnil Mara Camp-ben.

5. nap: Reggel indulás a Naivasha-tóhoz, majd a délutánt csónakázással töltjük, amely alatt megfigyelhetjük a bőséges madárvilágot és élvezhetjük a táj tökéletes látványát. Szállás a Lake Naivasha Sopa Lodge-ban. 

6. nap: Reggel indulás Afrika legmagasabb hegyének lábánál, a Kilimandzsárónál fekvő Amboseli Nemzeti Parkba, ahol délutáni vadles során csodálatos kilátásunk nyílik a hófödte hegycsúcsra, mely nagyszerű hátteret nyújt az elefántoknak, a zsiráfoknak és az oroszlánoknak. Szállás a Sentrim Amboseli Lodge-ban.

7. nap: Az egész napot az Amboseli Nemzeti Parkban töltjük, amely a világ egyik legjobb helyének számít, s tovább folytatjuk a vadlest még mindig a Kilimandzsárónál hátterével, amely a környezetéből legmagasabbra kiemelkedő hegy a világon. Szállás a Sentrim Amboseli Lodge-ban.

8. nap: Reggel indulás a Tsavo West Nemzeti Parkba, amely a második legnagyobb park Kenyában. Szállás a délutáni pihenés a Saltlick Game Lodge-ban.

9. nap: A korai vadles után utazás a Diani Beach-re, Mombasa környékére, az Indiai-óceán partjára, ahol megkezdődik a pihentető tengerparti nyaralás. Szállás a Swahili Beach Hotelben.

10. nap: Pihenés és strandolás Mombasa tengerpartján. Szállás a Swahili Beach Hotelben.

11. nap: Pihenés és strandolás Mombasa tengerpartján. Szállás a Swahili Beach Hotelben.

12. nap: Délelőtt fakultatív piacozás és városnézés Mombasaban, ill. pihenés és strandolás a tengerparton. Szállás a Swahili Beach Hotelben.

13. nap: A repülőgép indulásától függően transzfer a mombasai repülőtérre, s repülés belföldi járattal Nairobiba. Délután és este rövid városnézés keretében ismerkedünk fővárossal, majd transzfer a nemzetközi repülőtérre, s indulás késő este átszállással haza.

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni vagy egy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!
Fontos: Az utazáshoz útlevél és vízum szükséges! Az útlevélnek a visszaút dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

 

-