UVALA SCOTT AUTÓBUSSZAL 65.900.-FT/FŐ!!! HÍVJON BENNÜNKET A LEGJOBB AJÁNLATOKÉRT BÁRHOVA IS SZERETNE UTAZNI! 06 20 9215331

4 napos nyaralás a tengerparton az Isztriai-félszigeten***

A Vinjola-öböl egyik egyedi, csodás látványú menedékének számít Duga Uvala, mely mintegy 25 kilométerre fekszik Pulától. Az isztriai település könnyen megközelíthető, a számtalan kikapcsolódási lehetőség, a sportkomplexumok és a kellemes éghajlat miatt pazar rekreációt biztosíthat akár a nagyobb családoknak is.

Horvátország > Isztria-félsziget > Duga Uvala

75.900 HUF-tól / fő/3 éj

Szállás információk

Szállás típusa: Szálloda ***
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Busz

Az ár tartalmazza:
autóbuszos utazást, elhelyezést 3 éjszakára 2-3 ágyas szobában, félpanziót, félnapos kirándulást Pulába, csoportkísérőt.

Az ár nem tartalmazza:
Üdülőhelyi díj: 1.500 Ft/fő.

Részletek

 DUGA UVALA RESORT3*
4 NAPOS PIHENÉS AUTÓBUSSZAL HORVÁTORSZÁGBAN

2019.07.04.-07.07.-ig
Részvételi díj 75.900 Ft/fő

Utazás programja: Indulás az éjszakai órákban Budapestről, többszöri pihenő után megérkezés délután a szállodába. Szabadprogram, pihenés, üdülés a tengerparton, félnapos pulai kirándulás. Utolsó nap reggeli után hazaindulás. Hazaérkezés a késő esti órákban!

Fekvése: Duga Uvala településen fekszik a 2 épületből álló szálloda mediterrán környezetben a tengerpart mellett, Pulától 25 km-re.
Strand: sziklás, köves, kavicsos öblökkel.
Elhelyezés: 2-3 ágyas szobákban.
Ellátás: svédasztalos félpanzió, vacsorához az italok (sör, bor, üdítő italautomatából) ingyenesen.
Szolgáltatások: recepció, étterem, kültéri medence (napernyőkkel és napágyakkal), beltéri medence (nyári hónapokban zárva), játszótér,sportpályák, animációs programok, zenés estek, ingyenes wi-fi.

Üdülőhelyi díj: 1.500 Ft/fő.
Részvételi díj: 3.ágyon: 65.900 Ft/fő
Egyágyas felár: 23.000 Ft

A csomag tartalmazza: autóbuszos utazást, elhelyezést 3 éjszakára 2-3 ágyas szobában, félpanziót, félnapos kirándulást Pulába, csoportkísérőt.

Ár nem tartalmazza: sztornó és utas biztosítást.

Tervezett menetrend:
oda:
Budapest, Hősök tere 0030
Székesfehérvár, M7 és 62-es út kereszteződése, Shell benzinkút, 0145
Dunaújváros, Tesco parkoló, 0230
Szekszárd, 6-os főút Sió Csárda, 0330
Pécs, Tesco parkoló, Makay István út, 0500
Kaposvár, Tesco parkoló, 0615
Nagykanizsa, Tesco parkoló, 0730

 

vissza:
Duga Uvala 1000
Nagykanizsa 1500

Kaposvár 1615
Pécs 1730
Szekszárd 1900
Dunaújváros 2000
Székesfehérvár  2045
Budapest  2200

Az útvonal és az indulási időpont tájékoztató jellegű, Pécset mindenképpen érinti az útvonal, indulás előtt, attól függően, hogy melyik városban hány utas száll fel, változhat az útvonal Pécsre. Ez az oda- és visszaútra is vonatkozik,az utazás ideje az átlagosnál hosszabb,kérjük, ezt mindenképpen vegyék figyelembe, és a jelentkezés előtt tájékozódjanak értékesítőinknél!

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni. Vagy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

Autóbuszaink műszaki állapota és felszereltsége megfelel a hatályos előírásoknak. Autóbuszainkon biztonsági öv, poroltó, ablaktörő kalapács, és a tetőn vészkijáratok találhatóak, melyek használatáról utasaink indulás előtt felvilágosítást kapnak.

Kézi és úti poggyász szabályozás, méret és súlykorlátozás a Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer bevezetése miatt:
Kézipoggyászként az autóbusz utasterébe súlya vagy mérete miatt csak olyan tárgy vihető fel, mely méretében, jellegében és súlyában nem akadályozza a biztonságos utazás körülményeit, feltételeit. Kézipoggyász méretét és súlyát illetően biztonságosan elhelyezhető az utas ülések feletti kalaptartón vagy a lábtérben. A biztonságos és kényelmes utazás érdekében az ülések alatt és a lábtérben csak szükség esetén helyezhető el poggyász.
Az utasok kézipoggyászként, személyenként egy darab kisméretű táskát (pl. kézitáska, laptoptáska stb.,) vihetnek fel az utastérbe, mely kézipoggyász biztonságosan elhelyezhető az autóbusz kalaptartóján.
Kézi és útipoggyászként nem szállítható olyan tárgy, amely méreténél vagy súlyánál fogva az autóbuszban erre kijelölt helyen nem helyezhető el, súly vagy méretkorlát tekintetében a szabályozáson túlmutat valamint a többi utas egészségében, testi épségében, ruházatában, kézipoggyászában kárt okozhat.
Csomagtérben lehelyezett poggyászként személyenként maximum 15 kg súlyú poggyász helyezhető el.
A fenti súly korlátozások az utazás egész időtartamára nézve kötelező érvényűek!Az utasonként engedélyezett poggyászsúly megosztása vagy elosztása több utastárs esetében nem engedélyezett, még az azonos foglaláson együtt utazó csoport esetén sem.Karton ásványvízeket nem helyezünk be a busz csomagtérbe sem. Megértésüket köszönjük!

-