IRODÁNK RÉSZLEGESEN TART NYITVA, CSAK ELŐZETES BEJELENTKEZÉS ALAPJÁN FOGAD UTASOKAT. HÍVJON BENNÜNKET 06 20 9 215331 MINDENBEN SEGÍTÜNK!

Körutazás Dél-Olaszországban, nyaralás Szicílián

Olaszország > Dél-Olaszország > Szicília

231.900 HUF-tól / fő

Szállás információk

Szállás típusa: Program szerint
Ellátás: Program szerint
Utazás módja: Busz

Az ár tartalmazza:
az autóbuszos utazást, 2 éj tranzit szállást, 1 éjt a hajón, 7 éj szállást Szicílián, a felsorolt étkezéseket és a csoportvezetést.

Az ár nem tartalmazza:
belépőjegyek árát - 185 euro (2018-as árak)
idegenforgalmi adót - 11 euro (2018-as árak)
Szicílián a légkondicionáló árát 50,00 €/hét
utasbiztosítást kb. 5.000 Ft

Részletek

Körutazás Dél-Olaszországban, nyaralás Szicílián

2019.06.27.-07.07.

 

1. nap: Indulás Pécsről kora reggeli órában, majd egésznap utazás. – Érkezés este a Róma melletti szállásra. 

2. nap: Vezúv (gyalogtúra a kráter peremére) – Nápoly, Campania fővárosa, ahol városnézés keretében kívülről megtekintjük a Királyi palotát, és egy rövid szabad program keretében belekóstolhatunk a mediterrán város hangulatába.Esti indulás Szicíliára komphajóval, éjszaka a hajón.

3. nap: Hajózás Szicíliáig a Lipari-szigetek (Stromboli, Panarea, Filicudi, Salina, Lipari, Vulcano) érintésével, majd buszozás a tengerparti szállásra. Délután strandolás, pihenés a tengerparton.

4. nap: Egész napos fakultatív kirándulás: Palermo (a sziget legjelentősebb – barokk stílusban épült – kikötővárosa): séta a normanok palotájától a kikötőig, amely során érintjük a dómot a város egyik piacát, parkokat. – Cefalú, az ősi szicíliai város, amely közvetlenül a tengerparton, a Madoine-i hegyek lábánál fekszik (katedrális, melyet 1131-ben kezdtek el építeni, de befejezetlen maradt a mai napig).

5. nap: Egész napos pihenés a tengerparton.

6. nap: Egész napos fakultatív kirándulás: Etna: túra busszal, felvonóval és terepjáróval az egykori Observatórium-ig (2943 m), séta a parazitakráterek peremén és a lávafolyásokon.  – Alcantara-szurdokvölgy, melyet az Etnáról lezúduló olvadékvíz vájt ki a kemény bazaltba. – Taormina, (középkori hangulatot idéző város, Szicília legszebb és leghíresebb fürdőhelye, Görög színház)

7. nap: Egész napos pihenés a tengerparton.

8. nap: Egész napos fakultatív hajókirándulás Lipari és Vulcano szigetére: Séta Lipari városában. – Vulcano: „pezsgőfürdőzés” a forrón bugyborékoló tengeri öbölben illetve a posztvulkáni hévforrás iszapfürdőjében.

9. nap: Egész napos pihenés a tengerparton.

10. nap: Átkelés komppal a Calabriai-szoroson. – Pompei (a Vezúv által elpusztított ókori romváros) – Érkezés este a Róma melletti szállásra.

11. nap: Látogatás a Ferrari Múzeumba Maranelloban. – Egész napos utazás – Pécsre.

 

Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: tranzit szálláson és Szicílián félpanzió, hajón ónellátó
Szállás: 7 éj 4 fős mobil home-okban a tengerparton 2 fő/szoba elhelyezéssel, 2 éj Róma környékén *** hotelben 2 ágyas szobákban, 1 éjszaka a hajón,  2 ágyas kabinokban.

Ár: 231.900 Ft/fő (40 utas esetén), amely tartalmazza az autóbuszos utazást, 2 éj tranzit szállást, 1 éjt a hajón, 7 éj szállást Szicílián, a felsorolt étkezéseket és a csoportvezetést.

1 ágyas felár: 67.300 Ft/fő

Az ár nem tartalmazza:

  • belépőjegyek árát  - 185 euro (2018-as árak)
  • idegenforgalmi adót - 11 euro (2018-as árak)
  • Szicílián a légkondicionáló árát 15,00 € - 15 kw fogyasztás, ezt követően 0,50 kw / h; (2018-as ár)
  • utasbiztosítást kb. 5.000 Ft

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni, akár csoportos kedvezménnyel is, vagy egy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

 

Kézi és úti poggyász szabályozás, méret és súlykorlátozás a Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer bevezetése miatt:
Kézipoggyászként az autóbusz utasterébe súlya vagy mérete miatt csak olyan tárgy vihető fel, mely méretében, jellegében és súlyában nem akadályozza a biztonságos utazás körülményeit, feltételeit. Kézipoggyász méretét és súlyát illetően biztonságosan elhelyezhető az utas ülések feletti kalaptartón vagy a lábtérben. A biztonságos és kényelmes utazás érdekében az ülések alatt és a lábtérben csak szükség esetén helyezhető el poggyász.
Az utasok kézipoggyászként, személyenként egy darab kisméretű táskát (pl. kézitáska, laptoptáska stb.,) vihetnek fel az utastérbe, mely kézipoggyász biztonságosan elhelyezhető az autóbusz kalaptartóján.
Kézi és útipoggyászként nem szállítható olyan tárgy, amely méreténél vagy súlyánál fogva az autóbuszban erre kijelölt helyen nem helyezhető el, súly vagy méretkorlát tekintetében a szabályozáson túlmutat valamint a többi utas egészségében, testi épségében, ruházatában, kézipoggyászában kárt okozhat.
Csomagtérben lehelyezett poggyászként személyenként maximum 15 kg súlyú poggyász helyezhető el.
A fenti súly korlátozások az utazás egész időtartamára nézve kötelező érvényűek!Az utasonként engedélyezett poggyászsúly megosztása vagy elosztása több utastárs esetében nem engedélyezett, még az azonos foglaláson együtt utazó csoport esetén sem.Karton ásványvízeket nem helyezünk be a busz csomagtérbe sem. Megértésüket köszönjük!

-