UVALA SCOTT AUTÓBUSSZAL 65.900.-FT/FŐ!!! HÍVJON BENNÜNKET A LEGJOBB AJÁNLATOKÉRT BÁRHOVA IS SZERETNE UTAZNI! 06 20 9215331

Pár napos síelés Tauplitzon!***

Ausztria > Stájerország > Tauplitz

55 EUR-tól / fő/ éj

Szállás információk

Szállás típusa: Apartman ***
Ellátás: Ellátás nélkül
Utazás módja: Egyéni

Az ár tartalmazza:
ingyenes uszoda használat a házban lévő feszített víztükrű uszodában
ingyenes szauna és pihenő használat házon belül

Az ár nem tartalmazza:
Helyszínen fizetendő: az üdülőhelyi díj 1,50 € / fő / éj 15 éves kor felett, végtakarítás 35 € / lakás / tartózkodás. Áram-, fűtés-, vízköltség 7,50 - 8,50 - 9,50 € / lakás / éj apartman típustól függően. Pótágy: térítés ellenében egyes apartmanokban lehetséges 5,-€ / fő / éj.

Részletek

Elhelyezés: a Kulmhof apartmanház*** komfortos apartmanjaiban

Fekvése: Tauplitz település déli peremén, gyönyörű kilátással a völgyre és a Grimming-hegy vonulataira. A falu központja és a sífelvonók, boltok, éttermek 300-500 m-re, sífutópálya 200 m-re található.

Apartmanok:
Egy légteres: északi stúdióapartman. Kis előszoba, lakó-hálószoba  2-3-4 fő részére alvási lehetőséggel, főző- és étkezősarok, fürdőszoba: mosdóval, káddal vagy tusolóval és WC-vel, terasz. Kb. 30- 32 m2.  

Déli stúdióapartman. Megegyezik az északi apartman leírásával, csak a ház déli oldalára nyílik, terasz gyönyörű kilátással a Grimming-hegyre. Kb. 30-32 m2.

Két légteres: déli apartman. 3-4-5 fő elhelyezésére alkalmas. Kis előszoba, lakó-hálószoba 2 fő részére alvási lehetőséggel (kihúzhatós ágy), 1 hálószoba 2-3 fő részére (különálló ággyal), főző- és étkezősarok, fürdőszoba: mosdóval, káddal vagy tusolóval és WC-vel, terasz. Kb. 42 m2.  

Három légteres: északi apartman. 4-5-6-7-8 fő elhelyezésére alkalmas. Kis előszoba, lakó-hálószoba 2 fő részére alvási lehetőséggel, 2 hálószoba 2-3 fő részére alvási lehetőséggel, főző- és étkezősarok, fürdő-szoba: mosdóval, káddal vagy tusolóval és WC-vel, terasz. Kb. 60-66 m2. Ennél a típusnál egyes apartmanok a ház legfelső emeletein találhatók, így a lakás egy kétszintes maisonette: földszinten: lakó-hálószoba 1-2 fő részére alvási lehetőséggel, főző- és étkezősarok, fürdőszoba: mosdóval, káddal vagy tusolóval, WC-vel. Az emeleti részen 1 kétágyas szoba, 1 nagyszoba 2-3 fő részére alvási lehetőséggel és különálló mosdóval, WC-vel.  

Három légteres: déli apartman. Megegyezik az északi apartman leírásával,  csak a ház déli oldalára nyílik a terasz, gyönyörű kilátással a Grimmingre. Kb. 60-66 m2


Felszereltsége: a 2-5 emeletes apartmanház 3 épületszárnyból áll, a folyosókról összekötő ajtókon keresztül lehet eljutni egyik szárnyból a másikba. A ház alagsorában feszített víztükrű úszómedence, wellness részleg: szauna, pihenőrész, szolárium, valamint mosókonyha és sítároló áll a vendégek rendelkezésére. Az apartmanok nagy többsége felújított, modern, komfortos berendezéssel bír. TV, mikrohullámú sütő és filteres kávéfőző található minden apartmanban. Az apartmanok berendezése a tulajdonosok egyéni ízlése szerinti, így minden lakás más stílust képvisel.  A házban lévő apartmanok déli (napos, szélvédett terasszal és gyönyörű panorámával a Grimming-hegyre) vagy északi fekvésűek (parkolóra néző terasszal). Méretük szerint 2-4 fős egy légteres stúdió apartmanok, illetve 4-8 fős 2-3 légteres apartmanok.

Parkolás: ingyenesen a ház saját parkolójában.

Sport/szórakozás: a ház feszített víztükrű medencéje és a szauna pihenőrésszel minden nap 07.00-19.00-ig áll a házban lakók rendelkezésére. Sífutás a völgyben és Tauplitzalmon is lehetséges. Szánkózás, jégtekézés, szervezett fáklyás esti túrák és további programokra jelentkezés a helyszínen

Ellátás: önellátás

        

          Síbérlet:              

                               felnőtt                      gyerek

    2 napos                 76,-€                         41,-€     

2,5 napos              102,-€                       51,-€

3 napos                 104,-€                       52,-€

4 napos                 133,-€                       66,-€


Árak időpontok szerint naponta, apartmanonként, önellátással, euróban

Ár: apartman/nap/EUR
03.02.-04.24.

 
Stúdió északi      2-3 fő 55
Stúdió déli           2-3 fő 60
2 légteres déli     3-4 fő 80
Apartman északi 4-6 fő 85
Apartman déli     4-6 fő 95
Pótágy 5
Reggeli / fő / alkalom 6,50
Vacsora / fő / alkalom 16

 

-