BÁRHOVA UTAZNA, MIELŐTT DÖNTENE KÉRJEN TŐLÜNK IS AJÁNLATOT, LEHET MI ADJUK A LEGJOBBAT! istria@istria.hu

Körutazás Jordániában****

Jordánia > Aqaba > Aqaba

138.900 -tól / fő

Szállás információk

Szállás típusa: Szálloda ****
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Repülő

Az ár tartalmazza:
Programok, belépők, magyar nyelvű idegenvezetés, szállás reggelivel, transzferek. Kirándulások alkalmával víz az autóbuszon.

Az ár nem tartalmazza:
Borravaló, fakultatív program, biztosítás, PCR teszt ha szükséges, repülőjegy.

Részletek

Rövid körutazás Jordániában

Időpontok: február 24-27. március 03-06. március 17-20.
november 03-06.,november 17-20.

 

1. nap csütörtök
Megérkezés Aqabába Wizzair menetrendszerinti járatával. Transzfer a repülőtérről a Hotel Lacosta vagy hasonló szállodába. Délután szabadprogram. Tengerparti séta, bazár látogatás, vacsora a közeli éttermekben.

2. nap péntek
Reggeli után 7 órakor indulás autóbusszal Petrába. Petra előtt rövid pihenő egy útmenti kilátónál. 2 óra buszozás után megérkezés Petrába. Városnézés a nabateusok egykori virágzó fővárosába, - az egykori karavánközpontba, mely kr. e.5 és Kr. e. 3. század között fontos kereskedelmi csomópont volt - a Vörös Petrában (görög jelentése: szikla), mely a Világörökség része. A sziklából kifaragott város romjai, sirtemplomai egyedülálló komplexumot alkot ebben a csodálatos természeti környezetben. Petra felfedezése idegenvezetővel történik. Van lehetőség lóháton, szamáron vagy akár golfautóval is közlekedni felár ellenében, de a gyalogos séta, mivel a csoport többször megáll , sem megterhelő. A túra végén akinek még van kedve és ereje 800 lépcsőt megjárva felmehet a Kolostorhoz is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik. Este négy órakor indul vissza az autóbusz Aqabába. Este szabadprogram vacsora.

3. nap szombat
Reggeli után szabadprogram. Fakultatív program lehetőség hajózás ebéddel és ha az idő engedi búvárkodással a Vörös tengeren. /50 EUR /fő/. Délután egy órakor indulás autóbuszal Wadi Rumba, mely a Világörökség része. Itt jeepekbe szállunk és holdbéli sivatagi tájon utazunk, szél formálta kőhegyek és sziklahidakban gyönyörködhetünk. Naplemente után vacsora a sivatagban.

4. nap vasárnap
Reggeli után szabadprogram. Fürdőzés a tengerben, vásárlás a bazárban, Mecset látogatás. Este hat órakor transzfer a repülőtérre.

Részvételi díj: 138.900.-Ft/fő
 

-