BÁRHOVA UTAZNA, MIELŐTT DÖNTENE KÉRJEN TŐLÜNK IS AJÁNLATOT, LEHET MI ADJUK A LEGJOBBAT! istria@istria.hu

Moszkva-Szentpétervár***

Oroszország > Moszkva > Moszkva

196.100 HUF-tól / fő

Szállás információk

Szállás típusa: Szálloda ***
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Program szerint

Az ár tartalmazza:
5 éjszaka szállást 3*-os hotelben, 1 éjszakát vonaton 4 fős hálófülkés kocsikban, a transzfereket, a repülőjegyet, a vonatjegyet, a felsorolt étkezéseket, a magyar nyelvű csoportvezetést az utazás teljes ideje alatt.

Az ár nem tartalmazza:
belépődíjakat, a helyi tömegközlekedés díját, utasbiztosítást, vízumot, reptéri illetéket, idegenforgalmi adót

Részletek

2018.augusztus 19-25.

196.100.- Ft/fő

 

1. nap: Budapest – indulás repülővel az orosz fővárosba. – Moszkva:  transzfer autóbusszal a hotelba. (Hotel Universitetskaya, vagy ehhez hasonló minőségű szálloda)

2. nap: Moszkva: Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézés a Vörös tér és környékének nevezetességeivel: Feltámadás kapu, Kazányi-székesegyház, GUM, Vaszilij Blazsennij Székesegyház, Lenin Mauzóleum, Sándor kert, örökláng az Ismeretlen katona sírjánál, Kreml, Manézs tér, Cereteli bronz meseszobrai az Ohotnij Rjadon, Színház tér, Nagy Színház, a Kis Színház. Vacsora a szállodában.

3. nap: Moszkva: Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézés: Megváltó-székesegyház, Nagy Péter hajós szobra, Tretyakov Képtár (drágaságok, mozaikképek, freskók, ikonok gyűjteménye). Séta a Régi Arbaton, amely valaha a kézművesek negyede volt, s ma sétáló zóna, utcai kávézókkal, régiség és szuvenír boltokkal. Vacsora a szállodában.

4. nap: Moszkva: Reggeli a szállodában, csomagok elhelyezése a szálloda csomagszobájában, majd egész napos városnézés: séta a VDNH-n, ami az Összoroszországi Kiállító Központban, amely mezőgazdasági kiállításként jött létre, s ma Moszkva egyik fő turisztikai attrakciója: Szputnyik emlékmű, Űrhajózási Múzeum, méretes Lenin szobor, a Moszfilm stúdió emblémájaként használt „Munkás és kolhozparasztnő” szobor. – Izmajlovo: fából készült kreml, Verniszazs nevű bolhapiac és szuvenír standok. Fakultatív program: séta a Szófia rakparton, ill. a Puskin Szépművészeti Múzeum megtekintésére, amely csak külföldi művészek alkotásait állítja ki, köztük Matisse, Renoir, Van Gogh, Rembrandt, Picasso és Cézanne festményeit. Este visszatérés a szállodába a csomagokért, majd  transzfer az Oktyabrskij pályaudvarra, indulás hálófülkés vonattal Szentpétervárra.

5. nap: Reggel érkezés Szentpétervárra. Transzfer autóbusszal a hotelba (Hotel Bristol, vagy ehhez hasonló minőségű szálloda), majd csomagok elhelyezése a szálloda csomagszobájában. Egész napos városnézés: séta a Nyevszkij sugárúton és a Gribojedov csatorna partján, Kazányi-székesegyház, Izsák-székesegyház, Bronzlovas, ami Nagy Péter emlékműve, Sándor kert, Admiralitás, Palota tér, Sándor cár emlékoszlop, Téli palota. Délután Ermitázs, amely a világ egyik legnagyobb képzőművészeti gyűjteménye. Vacsora a szállodában.

6. nap: Szentpétervár: Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézés: Péter-Pál erőd, Péter-Pál Székesegyház, Pénzverde, sétahajózás a Néván. Délután I. Péter házikója, Auróra cirkáló, Véren Megváltó Székesegyház, Nyári kert, amely a város legrégebbi és legszebb parkja. Vacsora a szállodában. Fakultatív program: éjszaka a hídfelnyitás megtekintése.

7. nap: Szentpétervár: Reggeli a szállodában, majd szabadprogram. a repülőgép indulásáig. Utazás repülővel, majd transzfer Pécsre a pécsi utasok részére.

 

Részvételi díj: 196.100.- Ft/fő


amely tartalmazza  a szállást, a transzfereket, a repülőjegyet, a vonatjegyet, a felsorolt étkezéseket, a magyar nyelvű csoportvezetést az utazás teljes ideje alatt.
Az ár nem tartalmazza: belépődíjakat, a helyi tömegközlekedés díját, utasbiztosítást, vízumot (22.000 Ft), reptéri illetéket (kb. 51.200ft), idegenforgalmi adót (1,3 EUR/éj/fő)
Félpanziós felár: 20.000 Ft/fő/5 vacsora

Fenti foglalásra egyedi utazási feltételek érvényesek. A repülőjegy foglalása miatt nem áll módunkban visszatéríteni az arra eső összeget, ha azt már véglegesítettük és lefoglaltuk. Minimum létszám 30 fő.

Az országba való belépéshez útlevélre van szükség!

Vízumhoz szükséges:

  • 1 db mostanában készült FEHÉR hátterű, színes igazolványkép, 3,5 x 4,5 cm-es szembe nézetű, sötétített szemüveg és fejfedő nélküli. Otthon kinyomtatott vagy fotóautomatában készített fényképeket a konzulátus nem fogad el, csakis hivatalos fényképész által készítetteket.
     
  • Érvényes útlevél leadása a vízum bepecsételéséhez, melyben egymással szemben legalább két üres oldal található, és az útlevél érvényességének min. 6 hónappal meg kell haladnia a vízum lejártának idejét
     
  • Betegség-, baleset biztosítás a kint tartózkodás teljes idejére (banki biztosítás esetén igazolás szükséges, annak formátumáról érdeklődjön az irodánkban)

 

 

-