BÁRHOVA UTAZNA, MIELŐTT DÖNTENE KÉRJEN TŐLÜNK IS AJÁNLATOT, LEHET MI ADJUK A LEGJOBBAT! istria@istria.hu

Nyári kaland Kraljevicán, a horvát tengerpart mellett**

Kraljevica település Crikvenica város közelében található, a Vinodolski kanálisban. A település igen fiatal, gazdag villáival és rendezett fürdőzőivel turisztikai településsé nőtte ki magát. Gazdag kínálata mellett Kraljevica több különböző sportolási lehetőséget is nyújt vendégeinek. A gasztronómia szerelmesei a „Villa Dora“, „Frankopan“ éttermekben, és a „Kaštel“ konobában próbálhatják ki a helyi étel specialitásokat.

Horvátország > Kvarner-öböl > Kraljevica

129.900 HUF-tól / fő/4 éj

Szállás információk

Szállás típusa: Szálloda **
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Busz

Az ár tartalmazza:
Szállás 2 ágyas szobákban 4 éjszakára, félpanziós ellátás, vacsorához víz és üdítő ingyenes, autóbusz költsége.

Az ár nem tartalmazza:
Biztosítás, mely irodánkban külön köthető.
Üdülőhelyi díj: 3.200,- Ft/Fő/4 éj

Részletek

A város a 19. század vége óta ismert idegenforgalmi település. Fő nevezetességei közé tartozik az Öreg várkastély és a Frangepán - kastély.

Utazás programja:
Indulás az éjszakai órákban Budapestről, többszöri pihenő után megérkezés délután a szállodába. Szabadprogram, pihenés, üdülés a tengerparton. 
Utolsó nap 09:15 és 09:30 között kijelentkezés a hotelből és bepakolás a buszba. Szabadprogram ill strandolási lehetőség a 13:00 óráig, a hazaindulásig. Addigra mindenki ismerni fogja a helyszínt, a strandon lévő zuhanyzókat, az átöltözési lehetőséget, a főépületben lévő WC-t, a boltokat és a parton lévő éttermet. Hazaérkezés a késő esti órákban!

Szállás fekvése: a hotel és apartmanjai a Dubno- öbölben, csodálatos zöldövezetben találhatóak, domboldalon /lépcsők/ 20- 400 m-re a tengerparttól. Kraljevica városa kb. 4 km-re található.

Tengerpart: kiépített betonos tengerpart, sok lépcsőn közelíthető meg.

Elhelyezés: 2 ágyas standard klímás szobák: pótágyazhatók, zuhanyzó/wc-vel, sat-tv-vel és hűtővel rendelkeznek.

Ellátás: svédasztalos reggeli és vacsora. A vacsorához bor, sör, víz, üdítő ingyenes az italautomatából! Reggeli 7:00-10:00 között, vacsora 18:30-21:00 között.

Szolgáltatások: recepció, étterem, taverna, pizzéria, kávézó, tengerparti grill bár, mini- market, ajándéküzlet, diszkó, élőzene a tavernában a nyári időszakban, parkoló. Napozóágy bérlés ára: kb.5 eur/ágy, napernyő ára: 5 eur/ernyő. Wi-Fi a recepción található. Minigolf, vízi sportok a tengerparton térítés ellenében. A szálloda területén bankautomata nincsen.

5 NAPOS PIHENÉS AUTÓBUSSZAL HORVÁTORSZÁGBAN
KRALJEVICA: SCOTT  COVE **


2024. július 21-25. standard klímás szoba 129.900.-Ft/fő

 

Részvételi díj tartalmazza:
Szállást 2 ágyas standard klímás szobákban 4  éjszakára, félpanziós ellátást, autóbusz költségét.

Fakultatív programok: /irodánkban előre megrendelhető/

Busszal Vrbnik + Omisalj:
Indulás 09:00-kor Vrbnikbe, ahol meglátogatjuk a világ legszűkebb utcáját, amit itt, Horvátországban találunk. Rövid séta keretében séta a sikátoros utcákon a egy templom mögötti kilátópontig, ahonnan gyönyörű a panoráma a tengerre.
Rövid szabadprogram keretében bemehetünk borboltokba, ahol megvehetjük, esetleg megkóstolhatjuk a városka körül termelt szőlőből készült borokat. Az egy órás program után utazás Omisaljba, ahol elsétálunk az egykori vár bástyájához, ahonnan csodálatos a panoráma a az Omisalji-öbölre, majd vásárlási lehetőség egy nagyáruházban. 14:00 órára visszaérünk a hotelbe.
Részvételi díj: 6.000.-Ft/fő

Busszal Opatija:
Indulás 09:00-kor. Utazás Abáziába ahol egy időutazás keretében visszajutunk az Oszták-Magyar Monarchia korába, s
rövid séta keretében megismerjük a városka történelmét, megnézzük pár nevezetességét, szabadprogram keretében strandolási lehetőség a városka strandján. 13:00-kor utazás a hotelbe.
Részvételi díj: 6.000.-Ft/fő

Hajóval Njivice:
Indulás 09:00-kor, majd panoráma hajózás a Krk-szigetre menő híd alatt és az Omisalji-öböl bejáratánál. Kb. egy óra hajózás után érkezés Njivicébe, ahol strandok -  fürdési lehetőséggel -, éttermek, bárok, fagyizók várják a turistákat.
13:00-kor hajózás vissza a hotelbe.
Részvételi díj: 20.-EUR/fő


A programok minimum indulási létszáma 25 Fő


Részvételi díj nem tartalmazza:
Üdülőhelyi díj:
3.200.-Ft/fő/4 éj,
12 éves korig pótágyon 1 gyerek: 100.000.-Ft/4 éj,
12 év felett pótágyon: 110.000.-Ft/4 éj,
Egyágyas felár: 25.000.-Ft/4 éj,

Az útvonal és az indulási időpont tájékoztató jellegű, Pécset mindenképpen érinti az útvonal, indulás előtt attól függően, hogy melyik városban hány utas száll fel, változhat az útvonal Pécsre. Ez az oda és visszaútra is vonatkozik, az utazás ideje az átlagosnál hosszabb, (12 óra) kérjük, ezt mindenképpen vegyék figyelembe és jelentkezés előtt tájékozódjanak értékesítőinknél.

Tervezett menetrend:
oda:
Budapest, Bok csarnokkal szemben, Dózsa György út /OMV kút/ 0030
Dunaújváros, Tesco parkoló, 0230
Szekszárd, 6-os főút Sió Csárda, 0330
Pécs, Tesco parkoló, Makay István út, 0500
Kaposvár, Tesco parkoló, 0615
Nagykanizsa, Tesco parkoló, 0730

 

vissza:
Kraljevica 1000
Nagykanizsa 1500
Kaposvár 1615
Pécs 1730
Szekszárd 1900
Dunaújváros 2000
Budapest  2200

 

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni. Vagy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

Autóbuszaink műszaki állapota és felszereltsége megfelel a hatályos előírásoknak. Autóbuszainkon biztonsági öv, poroltó, ablaktörő kalapács, és a tetőn vészkijáratok találhatóak, melyek használatáról utasaink indulás előtt felvilágosítást kapnak.

Kézi és úti poggyász szabályozás, méret és súlykorlátozás a Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer bevezetése miatt:

Kézipoggyászként az autóbusz utasterébe súlya vagy mérete miatt csak olyan tárgy vihető fel, mely méretében, jellegében és súlyában nem akadályozza a biztonságos utazás körülményeit, feltételeit. Kézipoggyász méretét és súlyát illetően biztonságosan elhelyezhető az utas ülések feletti kalaptartón vagy a lábtérben. A biztonságos és kényelmes utazás érdekében az ülések alatt és a lábtérben csak szükség esetén helyezhető el poggyász.
Az utasok kézipoggyászként, személyenként egy darab kisméretű táskát (pl. kézitáska, laptoptáska stb.,) vihetnek fel az utastérbe, mely kézipoggyász biztonságosan elhelyezhető az autóbusz kalaptartóján.
Kézi és útipoggyászként nem szállítható olyan tárgy, amely méreténél vagy súlyánál fogva az autóbuszban erre kijelölt helyen nem helyezhető el, súly vagy méretkorlát tekintetében a szabályozáson túlmutat valamint a többi utas egészségében, testi épségében, ruházatában, kézipoggyászában kárt okozhat.
Csomagtérben lehelyezett poggyászként személyenként maximum 15 kg súlyú poggyász helyezhető el.
A fenti súly korlátozások az utazás egész időtartamára nézve kötelező érvényűek!Az utasonként engedélyezett poggyászsúly megosztása vagy elosztása több utastárs esetében nem engedélyezett, még az azonos foglaláson együtt utazó csoport esetén sem.Karton ásványvízeket nem helyezünk be a busz csomagtérbe sem. Megértésüket köszönjük!

 

 


 

Ajánlatkérés

Kraljevica: Hotel Scott Cove autóbusszal

-