BÁRHOVA UTAZNA, MIELŐTT DÖNTENE KÉRJEN TŐLÜNK IS AJÁNLATOT, LEHET MI ADJUK A LEGJOBBAT! istria@istria.hu

Kirándulás a bécsi Práterbe, útközben Schönbrunni kastély látogatással

Ausztria > Bécs > Schönbrun

5.990 HUF-tól / fő

Szállás információk

Szállás típusa: Nincs
Ellátás: Ellátás nélkül
Utazás módja: Busz

Az ár tartalmazza:
Autóbuszos utazás költségei, csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza:
Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás,
Regisztrációs díj: 5 EUR/fő (autóbuszon kötelezően fizetendő).
Schönbrunni kastély: 18 éven aluliaknak: 11,5 €/fő, felnőtteknek 16 €/fő,
Madame Tussauds Panoptikum: online elővételesen 20 €/fő, de a belépőjegy helyszínen egyénileg is megvásárolható valamennyi többletköltséggel.

Részletek

Kirándulás a bécsi Práterbe, útközben Schönbrunni kastély látogatással

2020.09.19.

1 napos út

5.990 Ft/fő

 

Indulás reggel 6 órakor Budapestről, a Hősök teréről.

Kirándulásunk első állomása a Schönbrunni kastély, ami a Habsburgok hajdani nyári rezidenciája volt. Ferenc József császár 1830-ban született a kastélyban. Élete utolsó éveit az uralkodó teljes egészében itt töltötte. A Schönbrunni kastélyban összesen 1.441 helyiség található, ezek közül 45 látogatható, mi 22-t fogunk megtekinteni az Imperial túra keretein belül. Ezután utunk egy modern élményvilágba, a bécsi Práterhez vezet, amelyben több mint 250 attrakció biztosítja a szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Minden bizonnyal az egyik legismertebb látnivalója a bécsi óriáskerék.
A Práter vidámparkjának, a Wurstelpraternek a bejárata nosztalgikus élményvilággá alakult át, itt a fő attrakció a Madame Tussauds viaszmúzeum, ami fakultatívan meglátogatható. A látogatók testközelből ismerhetik meg itt a világ hírességeit: jelen van itt Arnold Schwarzenegger, Erzsébet császárné és Gustav Klimt, Robbie Williams és Nicole Kidman is. A vidámpark területe szabadon járható, nem kell belépőjegyet váltani. Minden játék igénybevételéért azonban egyenként kell fizetni.
Egyes attrakciók árai nagyságtól és típustól függően változnak. A vidámparkba az utóbbi években számos technikai újdonságot hoztak, mint pl. a 100 km/h sebességgel forgó Turbo Booster, a Space Shot nagyon magas tornya, ami nagy erővel lövi ki a levegőbe a vállalkozó kedvűeket.
Itt található az ország legmagasabb körhintája, a Prater Turm, mely szédítő 117 m magasságban pörgeti a szerencséseket. Természetesen szép számmal vannak egészen kis gyerekekre specializált játékok is. Klasszikus látványosságok a Szellemvasút, az Elvarázsolt kastély, és a különböző hullámvasutak.

A busz 17 órakor indul vissza.

Érkezés Budapestre az esti órákban.

 

Részvételi díj nem tartalmazza:

Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás.
Regisztrációs díj: 5 EUR/fő (autóbuszon kötelezően fizetendő) Schönbrunni kastély: 18 éven aluliaknak: 11,5 €/fő, felnőtteknek 16 €/fő (FONTOS! 18 éven aluli utas esetében kérjük ezt jelezze a foglalásnál, mert csak ebben az esetben áll módunkban kedvezményes jegyet igényelni számára!) Madame Tussauds Panoptikum: online elővételesen 20 €/fő, de a belépőjegy helyszínen egyénileg is megvásárolható valamennyi többletköltséggel. Amennyiben elővételesen szeretnék, hogy megvásároljuk, a jelentkezéskor jelezni szíveskedjenek!

-