BÁRHOVA UTAZNA, MIELŐTT DÖNTENE KÉRJEN TŐLÜNK IS AJÁNLATOT, LEHET MI ADJUK A LEGJOBBAT! istria@istria.hu

Nyaralás autóbusszal a Krk szigeten kirándulásokkal**

Malinska még 19 kisebb településsel együtt képezi a Dubasnica térségét, mely a Krk sziget nyugati részén fekszik. A sziget legszelídebb területének tekinthetjük, hiszen teljes mértékben szélvédett, amiről a Sotovento (szélárnyék) földrajzi név is tanúskodik. Éppen a térség és a számos kisebb település szelídségének köszönhetően beszélhetünk Malinska sajátos riviérájáról. A végtelenbe kanyargó, erdős tengerpartot olyan emberek lakják, akik az utóbbi időben kizárólag az idegenforgalomból élnek.

Horvátország > Krk-sziget > Malinska

182.590 HUF-tól / fő

Szállás információk

Szállás típusa: Szálloda **
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Busz

Az ár tartalmazza:
Szállás 2 ágyas szobákban 5 éjszakára, félpanziós ellátás, autóbusz költsége, idegenvezetés, Vox készülék

Az ár nem tartalmazza:
Biztosítás, mely irodánkban külön köthető.
Üdülőhelyi díj: 30 EUR/fő, a helyszínen fizetendő
Belépők, fakultatív kirándulások.

Részletek

Időpont: 2024. július 8-13.,
Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: Malinska Hotel Adria szállodában  (2, illetve 3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban)
Ellátás: svédasztalos félpanzió

 

Akciós részvételi díj: 320.000.- Ft/ 2 fő  
 

Részvételi díj tartalmazza:
Szállást 2 ágyas szobákban 5 éjszakára svédasztalos félpanziós ellátást, autóbusz, csoportkísérő költségét, Vox készülék.


Részvételi díj nem tartalmazza:
Üdülőhelyi díj:
30 EUR/fő a helyszínen fizetendő

Belépők: (Helyszínen fizetendő)kb: Zágrábi sikló: 1 €/fő, Pulai Aréna:10 €/fő. Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges.  

Egyágyas felár: 36.000.-Ft/fő

Utazás programja:

1. nap: Indulás reggel 05:00-kor, (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! M7 vonalán lehetséges csak a felszállás, az autóbusz Budapestről indul. Folyamatos buszos utazás Horvátországba, Krk-sziget felé. Útközben Zágráb megtekintése. Séta a hangulatos belvárosi részen: Vár, Akadémia, Ilica, Jelasics-tér, Szent István székesegyház, Kaptol-domb, stb. Késő délután érkezés a szállásra.

2-5. nap: Szabadprogram, fürdőzés vagy fakultatív kirándulási lehetőség.

6. nap: Délelőtt szabadprogram, kora délután indulás haza, érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Fakultatív programlehetőségek

A fakultatív programokra az út megrendelésével egyidőben tudnak jelentkezni. A programok árai Forintban, előre fizetendőek. Amennyiben előre fizetendő fakultatív program a kellő létszám miatt elmarad, abban az esetben az utazási iroda utólagosan maradéktalanul visszafizeti a programra befizetett összeget. Helyszínen is lesz lehetőség befizetni, de már magasabb áron Euro (€) pénznemben!

A fakultatív programok utazási szerződésünk X.pontja szerint minimum 25 fő jelentkezésétől indulnak.

Egész napos kirándulás a Plitvicei Nemzeti Parkba:

12.000 Ft/fő (busz+idegenvezetés+ regisztrációs díj+autóbusz behajtási díj és parkolás a nemzeti parkba)+ Parkbelépő

Parkbelépő: Június, Július, Augusztus, Szeptemberi időpontokban: 18.000 Ft/fő

Plitvice Horvátország legjelentősebb nemzeti parkja, amely többek között Karl May német író egyik híres indiánfilmjének, a Winnetou-nak is helyszínt adott a hatvanas években. A park legérdekesebb látnivalói a Plitvicei-tavak; a tórendszer Európa egyik legszebb természeti látványossága, egy völgyben terül el, erdős hegyek veszik körül. Páratlan szépsége, növény- és állatvilágának gazdagsága miatt rákerült a természeti világörökségi listára. Az évezredek során a folyócskák összegyűlt vize kivájta a medret, a tavak vize kioldotta a mészkövet, és e természeti átalakulások hatására tavak, vízesések, zúgók, források és barlangok tarkította vadregényes taj alakult ki. A legnagyobb vízesés 78 méter magasból, hatalmas robajjal zúdul alá.

Gyalogos, kisvonatos és hajós kirándulást teszünk a tavak körül, megtekintjük a nemzeti park legszebb részei, áthajózunk a Kozjak-tavon, közvetlen közelről tekintjük meg a megkövesedett fatörzseket és a legszebb vízlépcsőket.

A nemzeti park turistaútjai jól kiépítettek. Vizes részeken pallókat helyeztek le, hogy megkönnyítsék a túrázást. Érdemes kényelmes, utcai cipőt, illetve esőkabátot vinni az útra. Több helyen van lehetőség étkezésre, souvenirek vásárlására, csak bankkártyás fizetési lehetőséggel, illetve számos mellékhelyiség áll a látogatók számára.

Figyelem! 2020.01.01-től a Plitvicei Nemzeti Parkba csak előre kifizetett belépőjegyekkel lehet a park területére belépni!

Ezért a foglalás leadását követően a belépődíjat is előre szükséges irodánk felé kifizetni. A túra idegenvezetőnk kíséretével történik.

Egész napos kirándulás az Isztria-félszigetre:

12.000 Ft/fő busz + idegenvezetés + parkolás + belépők

Első állomásunk Pula, Isztria fővárosa, amely gazdag történelmi örökségekkel rendelkezik, például egy teljes valójában pompázó római amfiteátrummal (belülről is megtekintjük), amely egykor a gladiátorjátékok véres színtere volt. Mára már feltárták a nézőtér alatti szintet is, ahonnan a vadállatok, gladiátorok, rabszolgák jelentek meg a harctéren. Ezen kívül rendkívül sok, jó állapotban megmaradt római építménnyel büszkélkedhet, smelyek egyedivé teszik a számos horvátországi üdülőhely között.Majd Rovinj romantikus óvárosi részén teszünk sétát és a Szt. Eufémia székesegyházat tekintjük meg, amelynek harangtornyából bámulatos látvány tárul elénk. Rovinjt az Isztria gyöngyszemének is nevezik egyedülálló szépsége és műemlékekben gazdag belvárosának köszönhetően. Számottevő és látványos régészeti feltárásokkal, műemlékekkel rendelkezik az illír, a római és a velencei időkből. Lehetőség a piacon vásárolni. Este visszatérés a szállásra.

Félnapos panoráma hajózás Delfinlessel:

19.000 Ft/fő (hajó+busz+ parkolás)

Reggeli után irány a Krk-sziget. Délelőtt piciny városnézés KRK városában idegenvezetőnkkel, vagy lehetőség egy kis strandolásra. A délutáni órákban hajóra szállunk, mely felejthetetlen élményt nyújt a Krk- sziget körül, gyönyörű panoráma, csobbanás egy hangulatos öbölben. Ha szerencsénk van, delfincsapattal is találkozunk a kirándulás során. Késő délután visszaérkezés a szállásra.

Egész napos kirándulás  Rijeka és Opatija:

9.000 Ft/fő Rijeka + Opatija: (busz+idegenvezetés)

Reggeli és egy rövid buszozás után első állomásunk Rijeka, ahol idegenvezetőnkkel városnézés következik. Gyalogos városnézésünk során megtekintjük az óvárost, a Szent Vitus Dómot, Városházát, Óratornyot, Kapucinus templomot, Nemzeti színházat, Kegytemplom, Trsat-i várat, Trsat-i lépcsőt stb…. Városnézés után tovább utazás Opatijába, amely az Osztrák-Magyar uradalom ideje alatt a legnépszerűbb pihenőhelyé nőtte ki magát. Itt egy rövidke városnézés után kipihenhetjük magunkat egy tengerparti csobbanással, belecsöppenhetünk az arisztokrata fényűzésébe. Este visszatérés a szállásra.

 

 

 


 

 

-