BÁRHOVA UTAZNA, MIELŐTT DÖNTENE KÉRJEN TŐLÜNK IS AJÁNLATOT, LEHET MI ADJUK A LEGJOBBAT! istria@istria.hu

Nyaralás autóbusszal a Krk szigeten **

Omišalj kis település és kikötő a Krk sziget északnyugati oldalán. Lakossága földműveléssel, halászattal és turizmussal foglalkozik. Történelmi magja a 85 méter magas szakadék felett helyezkedik, ez a Krk város mellett helyezkedő település a legrégebbi a szigeten. Omišalj-t elöszőr a 12.században említik, mint "Castri musculi" ( a latin “Ad musculi” szóból ered- kagylók helye) történelem előtti időkből eredeztethető.

Horvátország > Krk-sziget > Omisalj

159.990 HUF-tól / fő

Szállás információk

Szállás típusa: Szálloda **
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Busz

Az ár tartalmazza:
Szállás 2 ágyas szobákban 5 éjszakára, félpanziós ellátás, autóbusz költsége.

Az ár nem tartalmazza:
Biztosítás, mely irodánkban külön köthető.
Üdülőhelyi díj: 30 EUR/fő, a helyszínen fizetendő
Belépők, Vox készülék

Részletek

Időpont: 2023.07.03-08.,08.14-19. (6nap/5éj)
Utazás:
autóbusszal
Elhelyezés: Omisalj Hotel Adriatic  (2, illetve 3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban)
Ellátás: svédasztalos félpanzió
Strand: betonozott strand

Részvételi díj: 159.990 Ft/fő   

Részvételi díj tartalmazza: az utazást busszal, a szállást, a svédasztalos félpanziós ellátást a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

Részvételi díj nem tartalmazza: a belépők árát, a vox készüléket a biztosítást, Idegenforgalmi adó: 30 EUR/fő

-Egyágyas felár: 25.000 Ft 

-VOX készülék: 3.600 Ft/fő/6 nap (kötelezően fizetendő)
-Belépők: (Helyszínen fizetendő)kb: Zágrábi sikló: 2 EUR/fő, Pulai Aréna: 10 EUR/fő

Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges.         

Program:

  1. nap: Indulás reggel 06:00-kor, Budapest,14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást megrendeléskor jelezzék.) Útközben Zágráb megtekintése. Séta a hangulatos belvárosi részen: Vár, Akadémia, Ilica, Jelasics-tér, Szent István székesegyház, Kaptol-domb, stb. Késő délután érkezés a szállásra.
  2. -5. nap: Szabadprogram, fürdőzés vagy fakultatív kirándulási lehetőség.
    6. nap: Délelőtt szabadprogram, kora délután indulás haza, érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

 

Fakultatív programlehetőségek:

1. Egész napos kirándulás a Plitvicei Nemzeti Parkba: 8.000.-Ft/fő + belépő 18.000.-Ft/fő
2. Egész napos kirándulás az Isztria-félszigetre: 9.000.-Ft/fő
3.Félnapos panoráma hajózás Delfinlessel: 14.990.-Ft/fő
4.Egész napos kirándulás  Rijeka és Opatija: 7.000.-Ft/fő

 

További fontos tudnivalók:

- A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
- Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
- Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
-Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
- Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
- Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Akik együtt jelentkeznek mindenképp egymás mellett ülnek. Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszokra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3 000 Ft/fő felár ellenében tudják csak biztosítani.
-35 fő alatti létszám esetén 12.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.                   
- Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
-A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó ha rendelkezik apró pénzzel.                                                                     -A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
- A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

* VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. Napi díja 600 Ft/fő/ nap előre fizetendő irodánkban.  A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

 


 


 


 

 

-