2021 NYARALÁSOK, CSOPORTOS UTAZÁSOK, ESKÜVŐK FOGLALÁSA ELKEZDŐDÖTT! HÍVJON BENNÜNKET 06209215331!

KL 3 csillagtúra motoros vitorlással a csodálatos Dalmát part mentén és szigetvilágában

181.500 HUF-tól / fő/7 éj

Szállás információk

Szállás típusa: Hajó
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Hajó

Az ár tartalmazza:
7 éjszaka szállás félpanzióval

Az ár nem tartalmazza:
Kikötői és üdülőhelyi díj: 40 EUR/fő/hét, a helyszínen fizetendő.
Nemzeti parkok belépési díja: 15-27 EUR/fő.
Parkolási lehetőség: 10-15 EUR/nap, a helyszínen fizetendő.
Napi kabin takarítás: 15 EUR/fő/hét
Vacsora a kapitány asztalánál: 25 EUR/fő

Részletek

KL 3: Csillagtúra motoros vitorlással a csodálatos Dalmát part mentén és szigetvilágában

Szombat: SPLIT - OMIS/PUCISCA
13.00 h: indulás a spliti kikötőből. Hajózás a dalmát tengerpart mentén. Egy rövid délutáni fürdőzés után elindulnak a festői Omis városka felé vagy Puciscaba. Omist már évezredek óta a Cetina folyó szeli ketté és mivel egy hegyoldalban épült, minden pontjáról gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A délután fennmaradó részét szabad programmal tölthetik. A bátrabbak kipróbálhatják a Cetinán a vadvízi evezés élményét vagy hegyet mászhatnak. A többiek sétálhatnak a városban, strandröplabdázhatnak vagy csak egyszerűen élvezhetik a strandon a gyönyörű napsütést. Pucisca tipikus mediterrán település, Bracs-sziget északi részén. Éjszakázás Pucisca vagy Omis kikötőjében.
Vasárnap: OMIS/PUCISCA – KORCULA
Amikor reggel még álmosan felmennek a fedélzetre, Omis/Pucisca már mögöttük lesz. Délelőtti fürdőzés után a legénység felszolgálja az ebédet a Peljesac félsziget csücskénél (Loviste öbölben), vagy a Korcula- szigeti nyugodt Kneza öblében. Délután lehetőségük van megtekinteni Korcula városát, Marco Polo szülővárosa. A legenda szerint e várost Anthenor trójai hős alapította az i.e. XII sz- ban. Ha a legendák és mondák kedvelői közé tartoznak, Korcsula ódon falai számos titkot rejtenek Önöknek.
Hétfő : KORCULA – LASTOVO
Reggeli sétájuk alkalmával látogassák meg a városi piacot, mert utána már indul a hajó Lastovo- sziget felé. Ez a sziget a legtávolabbi lakott sziget Dalmáciában. Ubli kikötőjében kikötve lehetőségük van felfedezni a sziget szűzies tájait, sűrű és vad erdeit. E szigetet több kisebb sziget veszi körül, számos öblökkel melyek a búvárkodáshoz is gyönyörű élményt nyújtanak. A kirándulók számára itt vannak a számos kis templomocskák, kápolnák és nem mindennapi kémények látványa is.
Kedd: LASTOVO – RAVNIK(ZÖLD BARLANG)-KOMIZA/VIS
Reggeli után a hajó Vis-szigete felé veszi irányát. Vis egyedi földrajzi helyzetének köszönhetően stratégiai fontosságú kikötő volt a hadsereg számára. Vis melett van a kicsi Ravnik- sziget, ahol a zöld barlang található. Különleges fényjelenség után kapta a nevét, ami a tenger felszínén jelenik meg a barlang tetején lévő nyílás miatt. Komiza szintén tipikus mediterrán hely, a sziget nyugati oldalán. Éjszaka Vis-sziget/Komiza kikötőjében.
Szerda : KOMIZA/VIS (Bisevo, Kék Barlang)-STARI GRAD
Kora reggel BISEVO – sziget felé folytatják a csillagtúrát, hogy meglátogassák a Kék Barlangot (belépőjegy fizetése a helyszínen, kb. 9 EUR/fő). A kiszámíthatatlan időjárás nem mindig teszi lehetővé a  megtekintését, de a személyzet tájékoztatni fogja Önöket. Ezután Hvar-sziget Stari Grad felé folytatódik az út. Szabad délutáni program. Az óvárossal együtt az UNESCO Világörökség listáján szerepel, Hvar-sziget pedig a legnaposabb Adriai sziget.
Csütörtök : STARI GRAD – BOL
Reggeli után Bracs-sziget - Bol felé veszik az irányt. A fürdőzés Dalmácia leghíresebb strandján az Aranyszarvon lesz. Bol tipikus halászfaluból formálódott át népszerű turista desztinációvá. Éjszaka Bol kikötőjében.
Péntek: BOL – SPLIT
Az utolsó nap legfőképpen pihenéssel és úszással telik Bracs-sziget öbleiben. Késő délután érkezés Splitbe, ami szintén az UNESCO Világörökség listáján szerepel.
Szombat: SPLIT
Reggeli után már csak a nehéz búcsú következik, a legénységtől és a frissen szerzett barátoktól.


 


 

Ft/fő/hét/félpanzió/2020

06.13.-06.20.
 


08.01.-08.08.

 
08.15.-08.22.
Premium  fedélzeti kabin 376.300,- 417.900,- 402.800,-
Premium fedélzet alatti kabin 349.800,- 387.700,- 376.300,-
Tradicionális fürdőszobás fedélzeti kabin 253.400,- 283.600,- 272.300,-
Tradicionális fürdőszobás fedélzet alatti kabin 232.600,- 264.700,- 253.400,-
Tradicionális fedélzeti kabin 200.400,- 230.700,- 215.600,-
Tradicionális fedélzet alatti kabin 181.500,- 209.900,- 196.700.-

Az ár tartalmazza: 7 éjt a hajón félpanzióval( reggeli és 3 fogásos ebéd + 1 liter viz/nap)

Gyerekkedvezmények:

  • 0-10 éves korig pótágyon -50%
  • 10 év felett pótágyon -30%
  • egyágyas felár +50%


Tradicionális fürdőszobás kabin: tradicionális fa hajók, kisméretűek, emeletes ágy a kabinban, fürdőszoba.
Tradicionális kabin: tradicionális fa hajók, kisméretűek, kabinok csak kézmosóval rendelkeznek, közös zuhanyzó/WC a folyosón, emeletes ágy van a kabinokban, törölköző nincs.
Premium kategória: légkondicionált, tágas kabinok újonnan épített hajókon (franciaággyal, hajszárító, széf doboz), közös vacsora a kapitánnyal, ajándék  városnézés.
 


Kikötői és üdülőhelyi díj: 40 EUR/fő/hét, a helyszínen fizetendő.
Nemzeti parkok belépési díja: 15-27 EUR/fő.
Parkolási lehetőség: 10-15 EUR/nap, a helyszínen fizetendő.
Napi kabin takarítás: 15 EUR/fő/hét
Vacsora a kapitány asztalánál: 25 EUR/fő

A programváltozás jogát fenntartjuk, kérjük befizetés előtt érdeklődjön. A kapitány rossz idő esetén megváltoztathatja a menetirányt. Minimális létszám az induláshoz 10 fő.
Fakultatív programok a helyszínen foglalhatóak és fizethetőek.
 

-