2021 NYARALÁSOK, CSOPORTOS UTAZÁSOK, ESKÜVŐK FOGLALÁSA ELKEZDŐDÖTT! HÍVJON BENNÜNKET 06209215331!

Magazin

5 napos pihenés autóbusszal Horvátországban az IstriaTours-szal!

Kikapcsolódásra vágyik? Legyen részese az IstriaTours élménynek! Tartson velünk és pihenjen júliusban a horvát tengerparton!

 

 

5 NAPOS PIHENÉS AUTÓBUSSZAL HORVÁTORSZÁGBAN 
KRALJEVICA: HOTEL UVALA SCOTT**
IDŐPONT: 2017.07.12.-07.16.


Részvételi díj: 55.900.-Ft/fő
Program:
Indulás a hajnali órákban Budapestről, többszöri pihenő után megérkezés délután a szállodába. 
Az útvonal és az indulási időpont tájékoztató jellegű, Pécset mindenképpen érinti az útvonal, indulás előtt, attól függően, hogy melyik városban hány utas száll fel, változhat az indulás helyszíne Pécsre. Ez az oda- és visszaútra is vonatkozik, kérjük, ezt mindenképpen vegyék figyelembe, és a jelentkezés előtt tájékozódjanak értékesítőinknél!
Szabadprogram, pihenés, üdülés a tengerparton. Utolsó nap reggeli után hazaindulás.

 


Szálloda fekvése: a hotel és apartmanjai a Dubno- öbölben, Kraljevica üdülő településen a Kvarner-öbölben, csodálatos zöldövezetben találhatóak, domboldalon, 20- 400 m- re a tengerparttól. Budapest 600 km.
Strand: kiépített betonos, sok lépcsőn közelíthető meg.
Elhelyezés: az elhelyezés a szálloda főépületében, ill. pavilonjaiban történik. A szobák berendezése nagyon egyszerű. Az étterem és a recepció is külön épületben található, amit szintén lépcsőkön közelíthetünk meg. A szobák nem felújítottak, berendezésük elhasználódott. A szállodát azoknak ajánljuk, akik nem a szobában szeretnék idejük nagy részét tölteni. A környék, a tengerpart gyönyörű, az étkezés jó.
Ellátás: svédasztalos reggeli és vacsora
Szolgáltatások: kávézók, tengerparti grillbár, étterem, taverna, szauna, biliárd- szalon, mini- market, ajándéküzlet, diszkó, TV szoba, parkoló.
Egyéb: minigolf, asztalitenisz, vízi sportok a tengerparton térítés ellenében, a recepciónál ingyen WI-FI és internet sarok.

 

 

Részvételi díj tartalmazza: szállást 2 ágyas szobákban 4 éjszakára, félpanziós ellátást, autóbusz költségét.
Nem tartalmazza: üdülőhelyi díj: 1.500.-Ft/fő.
Biztosítás, mely irodánkban külön köthető. Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni. Vagy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

Kategória: Horvátország | Utoljára módosítva: 2017-08-07